KBDB Antwerpen

(30/05/2019) Antwerpen lost dit weekend in Toury en Issoudun

KBDB Antwperen informeert zijn liefhebbers dat er dit weekend niet gelost kan worden in Chevrainvilliers en Châteauroux. Er wordt uitgeweken naar respectievelijk Toury en Issoudun.

(20/12/2018) Mededelingen KBDB Antwerpen: provinciale vluchten, dubbelingen en datum kampioenendag 2019

De PE Antwerpen maakte bekend welke provinciale vluchten er in 2019 gevlogen zullen worden, nam een beslissing aangaande de dubbelingen en legde de datum voor de Provinciale Kampioenendag 2019 vast.

(05/02/2018) Hommeles in Antwerpen

Komt er straks een herschikking van het nieuwe provinciale bestuur in de provincie Antwerpen? De brieven daarvoor werden alvast opgesteld, en op 30 januari aangetekend verstuurd richting KBDB te Halle. Alfons Bruurs zou daarin als nieuwe kandidaat voorzitter voor Antwerpen fungeren.

(18/12/2017) KBDB Antwerpen viert zijn provinciale kampioenen

Op zaterdag 9 december huldigde de KBDB Antwerpen haar provinciale kampioenen van 2017 in zaal D'Artagnan in Grobbendonk. Johan Donckers (Grobbendonk, BE) werd Algemeen Kampioen PE Antwerpen 2017.

(22/11/2017) Dagorde Algemene provinciale vergadering KBDB Antwerpen

Op zaterdag 25 november om 9u30 houdt de PE van de KBDB Antwerpen zijn jaarlijkse Algemene provinciale vergadering. Deze gaat dit jaar door in Zaal Moorland te Stabroek. In bijlage, de dagorde.

(07/06/2017) Persmededelingen KBDB Antwerpen: lossing jonge duiven Noyon/Quiévrain en sponsorvluchten Beyers

KBDB Antwerpen wenst te benadrukken dat de verenigingen de lossingsuren van de jongeduivenvluchten moeten respecteren. Verder wil ze ook de Antwerpse liefhebbers via een digitale affiche ook informeren over de komende sponsorvluchten van de firma Beyers.

(15/10/2014) Peeters-Van Crombruggen (Nijlen, BE) is de Algemeen Kampioen van de provincie Antwerpen - update

De PE Antwerpen van de KBDB maakte zijn provinciale kampioenen bekend. Peeters-Van Crombruggen uit Nijlen pakt het goud in het algemeen kampioenschap, voor Johan Donckers (Grobbendonk) en Dirk Van Dyck (Zandhoven).

(17/07/2014) Provincie Antwerpen vervangt Souppes sur Loing door Sourdun

De KBDB afdeling Antwerpen deelt haar lokalen en liefhebbers mee dat op zaterdag 19 juli de voorziene kleine halve fondvlucht uit Souppes sur Loing zal vervangen worden door Sourdun.

(14/07/2014) KBDB Antwerpen past zijn vluchtprogramma aan

De PE Antwerpen informeert zijn leden omtrent de wijzigingen van het vluchtprogramma ten gevolge van de slechte weersomstandigheden.

(08/12/2013) KBDB Antwerpen huldigde zijn provinciale kampioenen

De locatie die de Antwerpse KBDB Antwerpen ook dit jaar weer heeft uitgekozen is het Aldhem hotel in Grobbendonk. Dat de Antwerpse kampioenen en sympathisanten de vorige jaren tevreden waren, bleek uit de talrijke opkomst, ongeveer 240 genodigden melden zich present, veel meer dan de vorige jaren.