Provinciaal Kampioenschap West-Vlaanderen - Uitslag/Feest

(verslag Provinciale dag KBDB West-Vlaanderen onderaan)

ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN COOLS Rik – Ruiselede 4 vermeldingen 12,33%
VICE PROVINCIAAL KAMPIOEN DESCHACHT-DENDUYVER - Westkerke 4 vermeldingen 35,22%

Eervolle vermeldingen
PLANCKAERT Jacques - Vlamertinge 4 vermeldingen
ALLY Norbert – Aarsele 4 vermeldingen
DEPOORTER Daniël – Koekelare 4 vermeldingen
POLLIN Marc – Snellegem 3 vermeldingen
COONE Roger & Francky – Ledegem 3 vermeldingen

 

Provinciale Dag KBDB West-Vlaanderen - 2008 werd een "Superday" !!

Een dikke proficiat aan het Prov.Comité en de mensen van het secretariaat !
Alle aanwezigen waren het volkomen eens ! Niets dan lof voor de organisatie van de Provinciale Dag 2008 te Hooglede op de "Vossenberg".. Schitterende accommodatie, knappe organisatie en veel blije gezichten….Een "grote" pluim voor Voorzitter Johny Goegebeur, voor zijn provinciale mandatarissen, voor secretaris Dirk Haelvoet en zijn 2 medewerksters.
Proficiat mensen !! Het mag gezegd ……" Jullie "dag" was er één op topniveau "!! Ondanks de vele ereprijzen die moesten uitgereikt worden alover Bourges der Krijgsgevangenen, de Guldensporenvlucht uit Blois, de vlucht uit Brionne & Nantes , de huldiging van nationale winnaars en/of nationale kampioenen en de vele, vele provinciale asduifwinnaars met tussendoor een piekfijn en uiterst verzorgd banket en het optreden van twee schitterende zangers verliep alles volgens timing en uiterst vlot.
Dit alles netjes aan elkaar gepraat door Ro Burms.
Reeds vanaf 11 uur in de voormiddag bij de uitreiking van de Ereprijzen uit Bourges viel ons op dat er al veel meer volk was dan andere jaren….Het aantal aanwezigen groeide nog meer aan vlak voor de uitreiking van de vele Ereprijzen van de Guldensporenvlucht…
Het feestbanket werd een voltreffer met 250 aanzittenden met tussenin diverse huldigingen door de Provinciale Afdeling West-Vlaanderen ondermeer aan de top-3 in het provinciaal asduifkampioenschap .
Het optreden van de muzikale gasten D. Supply en Frank Galan was een absolute voltreffer en de dansvloer was op bepaalde momenten te klein.
De bonverkoop verliep vlot en haalde een prachtig gemiddelde, terwijl tegen de klok van 20 uur de uitreiking van de provinciale prijzen aan de winnaars vanaf de 4e t.e.m. de laatste prijs geleid door Voorzitter Goegebeur en zijn team rond was. Kortom van 11 uur tot 20 uur was de Provinciale Dag van de KBDB W-Vl. anno 2008 een onafgebroken goed gesmeerd lopend geheel met eten,drank, muziek, ambiance en huldigingen tot in de puntjes verzorgd.
Dank U heren en dames van de organisatie…
Jullie puik werk was af tot en met !