Elk Zijn Deel

  • 60位关注者

bonverkoop online

Deze toppers zijn ook te vinden op

www.q-pigeons.com bonverkoop elk zijn deel Aalter-Brug

3 LIPPENS PETER : duif op afspraak. Liefhebber uit Maldegem - Kleit

Met gekende verzorger Johan Goethals speel van Quiévrain tot Fond vluchten met zeer mooie resultaten. Dit jaar 2° kampioenschap zware halve fond jaarse in Aalter-Brug.

5 LIEVENS VERSLUYS : duif op afspraak. Tandem uit Maldegem

Tandem uit Maldegem die speelt van snelheid tot zware fond. Sluit ieder seizoen af met meerdere 1° plaatsen in de lokale uitslagen. Ook ieder jaar winnaar van verschillende kampioenschappen. Een aanrader.

6 MESTDAGH VERNIEST : duif op afspraak. Tandem uit Knesselare

Gepassioneerde lokaalhouders uit Knesselare spelen van snelheid tot zware halve fond met zeer mooie uitslagen op alle niveau’s.

9 SCHELSTRAETE JOZEF : duif op afspraak. Liefhebber uit Knesselare.

Jozef speel voornamelijk snelheid, maar is ook sterk op de halve fond. Zijn vele kampioentitels in verscheidene lokalen zijn het bewijs van zijn zeer sterke prestaties

10 VAN VLAENDEREN LUC : duif op afspraak. Liefhebber uit Knesselare

Luc is een liefhebber gespecialiseerd op de snelheid. De te kloppen kolonie zeker op Arras met oude en jaarse, maar ook op Quievrain en Clermont. Ook dit jaar meerdere overwinningen.

19 VYNCKE VYNCKE : duif op afspraak. Liefhebber uit Maldegem Kleit

Liefhebber die speelt van snelheid tot zware halve fond met uitslagen die zeker mogen gezien worden met onder andere een provinciale overwinning in de zware halve fond.

Q-PIGEONS.COM

www.q-pigeons.com