Ook de Zuid Limburgse Unie kent inmiddels haar kampioenen

De Zuid Limburgse Unie (ZLU) maakt haar kampioenen 2018 bekend. Nationale Marathon kampioen 2018 is Ronald Geerdink uit Hoogerheide. De kampioenen worden gehuldigd op 5 en 6 januari 2019 in de Rodahal te Kerkrade.

Traditiegetrouw staat de kampioenen van de ZLU  incl. de Nationale Marathon kampioen 2018 van de jubilerende ZLU straks op 5 en 6 januari 2019 een daverende huldiging te wachten in de Rodahal te Kerkrade. Uitsluitende blijft de WESM over, als de Internationale uitslagen bekend zijn, kunnen de opgaven ook hiervoor worden ingestuurd. Hou rekening met de sluitingstermijn voor uw opgave! Hard bevochten kampioenschappen die een indruk weergeven van de prestaties van onze gevleugelde vrienden, die aangetoond hebben om ook de natuurlijke vijand het hoofd te kunnen bieden met hun weergaloze prestaties. Reclamaties tot 14 september bij Piet Franssen. Een felicitatie is nu reeds op zijn plaats.


Als Nationale Marathon kampioen 2018 staat Ronald Geerdink uit Hoogerheide genoteerd.

De schenkingen aan de ZLU: Op korte termijn gaat de ZLU de markt op inzake het verzamelen van de broodnodige schenkingen, schenkingen die de ZLU nodig heeft om deze vluchten incl. huldigingen, wedvluchtverslagen incl. foto`s en film te kunnen blijven waarmaken. Wij rekenen op uw medewerking, schenk iets goeds uit uw hart tot welslagen van het 60-jarige jubileum. U zelf heeft er ook immers voordeel bij. Het zijn immers de prestaties op de ZLU vluchten die uw naam op de kaart zetten. Bij deze reeds onze hartelijke dank!

Ook een hartelijk woord van dank voor de inzet van de vele honderden vrijwilligers die gedurende deze 7 weken in touw waren voor het welslagen van onze vluchten. Dames als zowel heren, heel hartelijk dank voor het feit dat u de Zuid Limburgse Unie zo`n warm hart toedraagt.  

Rest mij nog de kampioenen te feliciteren met de door hun behaalde prestaties en wij als bestuur ZLU hopen u allen te mogen begroeten en te huldigen tijdens de 60e Sterrenshow te Kerkrade op 5 en 6 januari 2019.

Namens het bestuur van de ZLU, Hub Wetzelaer.

Klik hier voor het overzicht van alle kampioenen.