Szukaj

Union Antwerpen zette op 20 oktober haar kampioenen van 2013 in de bloemetjes

Op zondagmiddag 20 oktober was feestzaal De Populier in Zandhoven de ontmoetingsplaats bij uitstek voor leden van Union Antwerpen en sympathisanten. De kampioenen van 2013 werden er immers gehuldigd.

Na een welkomstdrankje aangeboden en geserveerd door de Union-bestuursleden schoof het 160-koppige gezelschap aan voor een overheerlijk buffet. Daarna volgde de kampioenenhuldiging met als hoogtepunt de uitreiking van de trofee voor het koningschap aan André Roodhooft. Dat wordt voor hem stilaan een gewoonte. Hij kan met trots terugblikken op zijn prestaties van het afgelopen duivenseizoen. Ook alle overige kampioenen en asduifwinnaars werden op een gepaste wijze gevierd met prachtige trofeeën en bijbehorende bloemen. Alle kampioenen van Union Antwerpen 2013 kan u hier nog eens bekijken.


Andre Roodhooft met zijn beker als Koning Union Antwerpen 2013

Om de Union-kas wat te spijzen, volgde nog een succesvolle bonverkoop met een opbrengst van meer dan 10.000 euro. Dat bewijst dat het aanbod van de schenkers ten zeerste werd geapprecieerd. Na de klassieke tombola en de uitreiking van de massa gratis prijzen kon de kampioenendag afgesloten worden. Hier staan alle winnaars van de gratis prijzen en ereprijzen nog eens opgesomd.

Met zijn allen kijken we al uit naar de volgende editie en wensen we iedereen een goede kweek en een geweldig seizoen 2014 toe!