Szukaj

Relaas van de 36ste Nacht van de Molse Fondclub

Het weekend van 23 november was het weekend voor de fondspelers van Mol en omstreken. Dan werden de kampioenen van de Molse Fondclub gehuldigd en gevierd.

Door de jaren heen is de Molse fondclub/Vlugge vlieger uitgegroeid tot een van de grootste clubs in de provincie Antwerpen. Zelfs nationaal behoort ze tot de lokalen die de meeste duiven inkorven. De meer dan 100 leden mogen op dit weekend dan ook eens in de bloemetjes worden gezet.

Dat onze leden nationaal en provinciaal de laatste jaren meerdere topresultaten weten te behalen is voor de bestuursleden en helpers de extra stimulans om verder te werken aan de toekomst van de club. Klik hier voor een overzicht van de kampioenschappen.

Voor het traditionele koud en warm buffet schreven dit jaar 60 deelnemers in, maar toen om 19u30 de kampioenhuldiging begon, zat de zaal al vlug vol met rond de 200 fondspelers. Er werd een massa gratis prijzen uitgereikt en de kampioenen werden verdiend in de bloemetjes gezet. Toen we dit jaar voor de eerste keer de helpers op het podium lieten komen om een pakket van PIPA te overhandigen werden ze overweldigd door een spontaan groot applaus van de aanwezigen. En inderdaad wat is er mooier voor een club en zijn kampioenen om wekelijks te kunnen rekenen op de inzet van de mannen en vrouwen achter de schermen. Bedankt PIPA, bedankt HELPERS.

Om het einde van de avond was er de bonverkoop en ook hier werden er records gebroken, want de 57 schenkingen van o.a . internationale, nationale en provinciale winnaars en de Molse kampioenen werden verkocht voor een mooi gemiddelde van 110 euro.

Ook nog een bedankje voor onze sponsors Beyers-Granen, Wim Ceusters, Chateauvin, R. Van Tilburg-Voeten, Bloemen M. De Ridder en Eride/Powergrid Fietsen. Zonder hen is het immers niet mogelijk om dit allemaal mogelijk te maken.