Szukaj

Provinciaal Kampioenschap Limburg - Criteria & Provinciaal sportreglemnet 2010

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2010 - Afdeling Limburg

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2010 - Afdeling Limburg :
Meer info : Click here

Provinciaal sportreglement 2010 : Click here

Komentarze

17. Asduif Halve Fond jonge duiven (3 geklasseerden)
De 5 beste uitslagen met dezelfde duif, klassement per 10, met een minimum totaal van 1400 km afgelegd voor de 5 gekozen wedvluchten
en dit uit wedvluchten van minimum 250 km tot en met de afstand Bourges, gedurende de periode van 26 juni tot en met 31 juli.
Minimum 5 uitslagen indienen om geklasseerd te zijn.
Trofee voor de eerst geklasseerde, medaille voor de anderen.

Dit is wraakroepend!! Zo zullen ze de toekomst van de duivensport er niet beter op maken. Hier wordt zeker niet aan de kleine liefhebber gedacht die niet verder dan de deur van zijn lokaal rijdt. Terwijl ze toch graag veel duiven hebben op de hafo augustusvluchten, waarom die vluchten in de toekomst niet laten meetellen?
Nu ,het is al moeilijk genoeg van 26juni tot en met 31 juli, dat zijn toch maar 35/365 dagen , of moet ik terug naar school gaan om te leren tellen, daarbij nog prijzen per 10 tal.( Das kop vliegen of kop ...Wie niet vroeg gekweekt heeft is nu al kop van jut!! Daarbij , er worden nog steeds vierde reeks ringen aan de poot gestoken en ik denk dat daar ook wel ergens een kampioentje bij zit, helaas het zal niet voor 2011 zijn!
Wie het wordt in 2010, een dikke proficiat!!
groetjes
magda

Magda,

er zitten meer tekortkomingen(mijn mening) in het Limburgse programma en kampioenschappen.
in Limburg zijn eigenlijk maar 2 kleine hafo vluchten voor jongen op een heel seizoen, ik vind sezanne en nanteuil maar overgangsvluchten van om en bij de 285km.
in augustus zouden de hafo voor jongen toch minstens 350km moeten bedragen, zeker als ze 2 dagen mand verplichten.
ook zijn ze in volle weduwnaarsseizoen vergeten een kleine hafo te organiseren in het weekend van 19 juni.
en waarom een korte belgie vlucht voor de eerste reeks jongen en niet voor de tweede?
inderdaad voor asduif hafo jongen, 5 op 6 per 10 met Bourges nationaal erbij.
ik vraag mij eigenlijk af wie er in Limburg de vluchtprogrammas opstelt vóór dat ze goedgekeurd worden? Volgens mij zijn dat toch geen spelende liefhebbers? Op de algemene vergadering wordt er blijkbaar niets meer aan de voorstellen veranderd enkel "ja "of "neen" gestemd.
als je dan de hafo kalenders van de provincies Brabant en Antwerpen ziet wordt men in middenlimburg jaloers, zeker als je weet dat de volledige west sector en zuid alternatieven hebben in Luik,Brabant en Antwerpen.
maar ja, de meeste liefhebbers maakt het blijkbaar niet uit vanwaar de duiven naar huis moeten komen, want er komt zó weinig reactie op de goedgekeurde kalender en kampioenschappen. We hebben dan ook geen keuze, tis dit of niet spelen.
groeten,
stefan

Dag Stefan
Je hebt inderdaad gelijk dat er heel wat mankementen zijn, je hebt er ook wat opgeschreven, goed ik stopte al na één, maar ben content dat ik al ééntje uitgespugt heb, al is er maar één iemand zoals jij die ook zijn meningen durft te schrijven
groetjes
magda