Szukaj

PIPA on Belgian national television

Yesterdag evening, PIPA CEO Nikolaas Gyselbrecht was invited to talk about the new world record of most expensive pigeon in the famous Belgian talkshow Reyers Laat. You can watch the video excerpt here.

Komentarze

Doe zo verder

Keurig uitgelegd Nikolaas

impressive nikolaas! can we request that english subtitles be placed so we can understand the interview? and impressive loft mr de cock

Goed interview en eindelijk komt duivensport eens op een andere manier in de media dan de traditionele stofjas,het petje en de sigarettepeuk...

well done

mvg

Dirk

Mooi!

Eens iets anders dan het oubollige karakter van de duivensport...

Pieter K

FELICITATIONS UN SUCCES DE + AMICALEMENT

Mooie beelden, stukken betere promotie dan de duifmeneer Very Happy

Ga zo door.

Nu nog een cursus mediatraining...

La classe d'un grand gyselbrecht.

Super gedaan !

Dat heeft de duivensport nodig super gedaan proficiat

Knap gedaan! Eindelijk eens moderne duivensport op den TV.

Nikolaas,

eindelijk voorbij met dat oubollig karakter!!

Mooie hedendaagse presentatie van onze sport!!

Bedankt

Johan Sweeck

Hoegenaamd niet akkoord met de lofzang die ik hier lees. Dit intervieuw geeft niet de werkelijkheid van de duivensport weer, integendeel. Het gaat hier over kapitaalkrachtige enkelingen die alleen commercieël geinteresseerd zijn. (zou die chinees het verschil kennen tussen een duiver en een duivin????) Weeral eens anti propaganda voor de duivensport. Spijtig voor al die liefhebbers, die met liefde voor hun duiven dag in dag uit klaar staan om ze te verzorgen en er op de koop toe nog financieël aan toesteken, wees eens allemaal eerlijk DAT is de duivensport, en vergeet niet "geen groten zonder de kleintjes". Deze middag ga ik naar mijn kot om te trachten de stront weg te krabben (hevige vorst weet je) ze drinken en eten te geven, geen vloerverwarming, geen bad, geen welness. Hoeft dan ook niet in de media te komen zeker? hier niets te verdienen.

Bedankt voor al de leuke reacties, ik was heel zenuwachtig en heb geprobeerd om de duivensport zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Thanks for all the nice reactions, I was very nervous and I have tried to bring the pigeon sport as good as possible in the media.

ik lees hier dat het voor een persoon weer niet goed is moeten dan die liefhebbers op t.v komen die daar altijd staan te zagen lidkaart TE DUUR transport TE DUUR ringen TE DUUR duiveneten TE DUUR wat gaan mensen dan zeggen wat voor zage mannen zijn dat

Dear visitors,

English subtitles are on their way.

Best regards,

The PIPA team

Francis,

Denk er net hetzelfde over maar steek er mijn latijn (ninofs) niet meer in...

Groeten,

Peter

Ik was niet van plan om ooit meer dan - pak 'm beet: 100 euro voor een koppel jd neer te leggen. Terwijl, ik mij heel goed kan indenken, dat als er een Chinees bij mij komt voor een ronde late jongen. En daar heel graag zeer veel yen aan wil besteden: - laat ik zeggen 250.000 euro!? Dan krijgt hij de broedschalen erbij. Ik laat 'm heel de provincie Groningen zien. En ik leer hem het Wilhelmus uit het hoofd. Ja toch..! Dat is de ene kant van de medaille.

De andere kant...: duivensport is een hobby. Tenminste voor mij! Maar voor G.K. en anderen al lang niet meer. Hij heeft hiervoor inruil een hele dure Mercedes gekocht. OOk mooi. Maar het plezier van op zunnuh favoriete duifjes wachten is hij al heel lang kwijt..!?

Of misschien niet hoor en geniet hij van beide walletjes. Kortom, ik wil niet meer oordelen over de voors en tegens van de oude en moderne duivensport.

Laat iedereen maar zelf bedenken, wat ie wil. Of niet wil. Maar, er is een ding wat me wel is dwarszit. En dat is die man die op de stiille dagen, de verzendingsmanden schoon maakt. En als je dan wel is hoort hoe arrogant dat sommige profs doen. O.a. tegen hun eigen mensen. Ja, dan kan ik me wel indenken, dat een vrijwilliger de duivenklok in de wilgen hangt. Of op z'n minst jaloers wordt op die mannen met de meeste aandacht en publiciteit. Terwijl, zij in de schaduw staan, terugkijkend op soms veel betere prestaties. Dan de gevierde afdelingskampioenen.

De duivensport is een hobby van de enkeling tegen de andere enkeling; het is geen teamsport. Waar je nederlagen en successen samen kunt weglachen of samen kunt vieren. Als je hier zin in hebt.

Maar niet langer gezeurd noch getreurd: het nieuwe seizoen staat alweer bijkans te trappelen. Of koning winter heeft zich gemeld. Dus mensen! Gooi alle mineralen de hokken uit, want het duiveninstinct krijgt nu een prima kans om van zich te laten horen. De mindere duivenzonen, zullen wegkwijnen. Maar de gezonde godenzonen, zullen zich sterk en fier tonen, zonder allehande bijproducten... Om maar gewoon weer is over duiven te steggelen i.p.v. over bijzaken als dit.

Rob