Zoeken

PIPA-Chinatrip november 2016: fotoreportage

PIPA trok tussen 12 en 29 november naar China en werd daarbij door Bart Geerinckx, Hardy Krüger, Tom Van Gaver (DVV Pigeons) en Frank Morre (Team De Jaeger) vergezeld. Indien men de individuele kilometers optelt, legde het gezelschap samen meer dan 150.000 KM af en hield in niet minder dan elf steden halt.

We ontmoetten tijdens de trip tientallen trouwe PIPA klanten en namen verschillende hoogvliegers in de hand die tijdens de voorbije jaren via PIPA werden verkocht.

PIPA was tevens vertegenwoordigd op de beurzen van Langfang en Lanzhou.

Duizenden exemplaren van de vierde editie van de PIPA Collector’s Edition werden op beide beurzen en onder meerdere grote clubs in China verspreid.

We brachten een bezoek aan de Lingfeng Club (Suzhou) en Yifan Club (Ningbo) en woonden de finale van de Kaier Charity One Loft Race bij.

Daarnaast nodigde de Pioneer Club (Beijing) PIPA niet alleen uit op een gala-avond waarbij het kruin van de Chinese duivensport aanwezig was, maar ook op de officiële opening van de tweede Pioneer club in Tianjin.

Langs deze weg willen we nogmaals iedereen bedanken voor hun gastvrijheid en we kijken er alvast naar uit sommigen onder hen tijdens de komende maanden in België terug te zien!