Zoeken

PIPA had de drukste stand op de Olympiade in Poznan, Polen

Een komen en gaan van vele Internationale duivenvrienden, dat was het op de schitterende PiPa stand op de Olympiade in Poznan (Polen) afgelopen weekend. Nikolaas en Thomas werden van alle kanten aangeklampt om vragen te beantwoorden en complementen over het sensationele veilingseizoen 2010/2011 in ontvangst te nemen

Vooral het gratis uitdelen van het fraaie boekwerk PiPa Collectors Edition zorgde echter voor een grote toeloop (www.pipacollectorsedition.nl) … waardoor PiPa ook op de Olympiade in Polen het middelpunt werd van de Internationale duivensport.

“Tijdens de Olympiade konden we duidelijk merken dan de status van PiPa wereldwijd enorm is,” aldus Nikolaas. “Vele duivenvrienden spreken we vaak slechts via e-mail of telefoon; de Olympiade vormde de perfecte gelegenheid velen van hen in de ogen te kijken en bij te praten. Doordat zoveel mensen ons aanspraken, moesten we echter onze aandacht ook nu verdelen. Daarom willen ik graag iedereen nog bedanken voor de vele positieve reacties op onze website en op PiPa Collectors Edition, een schitterend boek waarin vele liefhebbers zich presenteren. De spectaculaire lay-out en glossy uitstraling gaven het een echt Pipa-karakter.”

Was u niet in Polen maar wilt u PiPa Collectors Edition toch bestellen? Stuur dan een e-mail naar nopaeelsn ltpdlnooi.fciti@oric

Reacties

Well done to all at PIPA, what a great stand and the talk of the show, very clever marketing as well, worth the long trip from Oz. !!!!!!!!