Zoeken

FCI olympische vlucht uit Londen: geldprijzen

De prijsverdeling (per land) van de olympische vlucht uit Londen is bekend.

Klik op onderstaande documenten om ze te openen:

Mededeling FCI:

De te onvangen prijzen worden door de FCI (Zwitserland) gestort naar de nationale bonden/federaties, die deze dan weer dienen over te maken aan hun leden. U begrijpt dat dit ook nog al wat administratief werk met zich meebrengt.

Verder zijn uit Nitra, alwaar de eerste drie van iedere zone zouden worden gehuldigd, nog extra prachtige medailles meegebracht, die onder de landen/federaties zullen worden verdeeld. Ook zullen nog diploma's van zowel Berlijn als Londen worden verdeeld onder de nationale bonden/federaties.

De gewonnen prijzen van de landelijke vlucht Berlijn zullen worden verdeeld door de nationale bonden/federaties. Op de najaarsvergadering FCI werd besloten dat Berlijn geen internationale vlucht was.

Last but not least zullen te zijner tijd de inkorflokalen voor hun medewerking worden beloond.

Reacties

Van harte proficiat aan de inrichters we zijn nog geen half februari en er is al een verdeling..zijn de vluchten eigenlijk al gesloten?????
Wie nog eens zo een formidabel idee heeft,in een dwangbuis steken en afvoeren naar Beernem...

Mvg Eddy.

Yo Eddy
Goed gezien ,en heb maar 7,50 euro moeten inleggen om 11,14 euro weer te spelen,'t moest wel top zijn daarvoor!! If you paid peanuts you get monkeys !!!Geen zottigheden meer op dit niveau !! Afvoeren die troep !!!
Groeten aan de koffie bende van Kurt.
Bananas

hoi eddy wij pakten de 2de nationaal en we krijgen maar 12,86
met 5 duiven mee en bij ons koste het 15 euro per duif en dan zo,n flutbedrag winnen schandalig

Yo Verhagen82
Ik was mis 't was inderdaad 15 Euro inleg,denk 7,50 voor kosten ??? en speel 11.14 , wat een grap !!!
Zo kan iedereen vluchten in richten niet???KBDB zou daar eens kant van de liefhebbers mogen kiezen en een onderzoek instellen ??? proficiaat met uw 2e plaats.
Bananas