Zoeken

Eddy & Nic Didden (Neeroeteren, BE) kronen zich tot Algemeen Kampioen Labremato en MKFV

Op de (zware) fondvluchten heeft er in Limburg dit jaar wellicht geen hok beter gespeeld als Eddy & Nic Didden uit Neeroeteren. Zij werden algemeen kampioen in zowel de Labremato- als de MKFV-kampioenschappen.


Eddy Didden met zijn vader Nic, die spijtig genoeg 15 juli ll overleed, met het winnen van al deze kampioenschappen kon Eddy geen mooier eerbetoon bedenken voor zijn vader.

MKFV

De kampioenschappen van de Maas en Kempische Fond verdubbeling (MKFV) zijn bekend. Deze kampioenschappen worden gespeeld in het oosten van Limburg.

In de MKFV kronen vader en zoon Didden zich tot:

  • 1e Kampioen Oude Duiven 1+2 >700km
  • 1e Kampioen Jaarse Duiven 1+2 >700km
  • 1e Kampioen Internationale Vluchten
  • 1e Algemeen Kampioen >700km

Klik hier voor het overzicht van de MKFV-kampioenschappen

Labremato

Het samenspel LABREMATO gaat over 4 Maatschappijen  Lanaken – Bree – Maaseik – Tongeren. Dit kampioenschap gaat over de vluchten van Cahors – Motauban – Agen – Barcelona – St.Vincent – Libourne – Marseille – Narbonne – Perpignan.

In Labremato kronen vader en zoon Didden zich tot:

  • 1e Kampioen Oude Duiven 1+2
  • 1e Algemeen Kampioen

Klik hier voor het overzicht van de Labremato-kampioenschappen

Reacties

En om dan nog maar te zwijgen van wat ze nog allemaal gewonnen hebben dit jaar !!! Oa Limburgse fond marathon, 5 vermeldingen bij cureghem centre, Gesusidiëerd grote fond in Limburg, enz. Dikke proficiat Eddy ! Spijtig dat het je vader niet meer mee heeft kunnen maken. Hij was tot aan zijn dood een echte goede duiven verzorger en kenner van goede duiven ! Ik heb heel veel van hem kunnen leren. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik van deze tandem enkele mooie duiven heb kunnen kopen via een bon of via Pipa. Ze stammen af uit hun allerbeste soort (Kimi Barca) en mijn eerste indruk zegt dat ik er in de toekomst wel mee zal lukken. Spijtig dat er nu een einde komt aan jullie succesreeks want jullie waren de voorbije 2 seizoenen de te kloppen mannen in het lokaal te Maaseik (MKFV) waar toch ook enkele grote namen komen inkorven zoals daar zijn : Nouwen-Paesen, Willems-Eyerkamp, Adriaan Hoes, Willy Simons, enz.

Beste Eddy
Je mag samen met je vader terugkijken op een weergaloos seizoen. De financiele inspanningen die jullie hebben gedaan hebben zich vertaald in een ongekende reeks successen. Nimmer heb ik mensen in zo'n kort tijdbestek zulke fantastische resultaten zien genereren. Ik wens je daarom een schitterende verkoop van een homogene kolonie in de overtuiging dat degene die de kans krijgt een duif te bemachtigen net als jullie de weg naar succes weet te vinden. Dat jullie stamduif Kimi Barcelona van een andere planeet is staat niet ter discussie. Veel succes met de aanstaande totale verkoop en ik hoop dat al je dromen uit mogen komen.

Adri-Jan Hoes

Proficiat met de behaalde resultaten afgelopen seizoen !!
Op een korte tijdspanne met een stam goede duiven deze resultaten halen, is niet evident.
Veel succes met de aankomende verkoop !!

grt
Gerry Conaert