Hoe kan ik een bod plaatsen?

Als u ingelogd bent, kunt u bieden door te klikken op ‘Plaats bod’. U kunt een bod en/of kooporder indienen en vervolgens klikken op ‘Plaats uw bod’.

Van zodra u uw bod bevestigt met de knop ‘Bevestig uw bod’, wordt uw bod opgeslagen in onze database.
Wij brengen u via e-mail en/of SMS op de hoogte wanneer u overboden werd. Indien u deze meldingen nog niet hebt geactiveerd, dan kunt u dat doen door deze functie aan te vinken op de pagina “Mijn profiel".

BELANGRIJK

Als u nog steeds problemen ondervindt, of als u telefonisch wil bieden, neem dan contact op met ons.

Open hier de video waarin kort uitgelegd wordt hoe het bieden in zijn werk gaat.

« Terug