Night of the Stars Blackpool
Deze veiling eindigt
22 jan 2017

Night of the Stars Blackpool

Publieke veiling UK - Live bieden mogelijk vanuit buitenland

Blackpool is al jaren dé verzamelplaats voor duivenliefhebbers in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. De beurs en alle evenementen rondom de beurs zorgen voor een kleine volksverhuizing richting Blackpool het 3e weekend van januari. Eén van de evenementen is de Night of the Stars veiling die tijdens het beursweekend plaatsvindt in Blackpool en die elk jaar opnieuw een verzameling top jonge duiven aanbiedt. Deze Night of the Stars veiling is een samenwerking tussen Northern Premier Auctions van Les Green en PIPA. In deze veiling stellen wij u de duiven voor die komend weekend zullen geveild worden in deze publieke veiling.

Jewels of the Sky - Hyper Exclusive
Deze veiling eindigt
22 jan 2017

Jewels of the Sky - Hyper Exclusive

Een nieuwe traditie werd geboren met de Jewels Of The Sky Hyper Exclusive veiling. Een exclusieve formule, met slechts 1 duif per liefhebber maar dan wel uit uitzonderlijke koppelingen. Nationale asduiven tegen elkaar gekoppeld of juist tegen hun vader of moeder; alleen het meest speciale kwam in deze veiling onder de hamer. Een formule die zowel bij kopers als verkopers met groots enthousiasme wordt begroet, vandaar dat PIPA besloot deze superveiling in 2017 te herhalen. Alle exclusieve PIPA relaties zegden hun medewerking toe waardoor hier wederom het allerbeste dat duivensport te bieden heeft in veiling komt.

Team BDS (BE)
Deze veiling eindigt
22 jan 2017

Team BDS (BE)

Prestatieduiven + enkele topkwekers + kinderen van beste kwekers

Team BDS slaagt er met vereende krachten in om topprestaties neer te zetten, met overwinningen en asduiven tot op provinciaal, Zonaal, zelfs Nationaal vlak. Niet alleen op eigen hok… tal van liefhebbers die bij Team BDS versterking kwamen halen, slaagden er voortreffelijk mee. De oude ijzersterke bloedlijnen uit de glorieperiode Cools-Blancke doen nog steeds wonderen. Vooral de succeslijnen van hun stamkoppels Gaby 184/93 x Francoise 530/95 (o.a. grootouders Rudy - Vandenabeele) en Frans 137/95 x Alfoncine 182/94 blijven zeer waardevol. Deze laatste zijn de ouders van de kernlijn op de rijke BDS-kweekstal met Aske-Fryda-Eline. Deze veiling is speciaal gebouwd rond de Fryda Bliksem waar vele topreferenties mee gehaald werden de voorbije jaren, zowel in binnen- als buitenland. Zo brengt BDS o.a. Double 12 (5x 1e met 1e Nat. Zone), Elias (1e en 3x top 70 Zone), Aske Meets Fryda (2x 1e), Favourite 020 (2x 1e), Saumura (1e prov. Saumur), etc. samen met enkele fantastische kweekduiven. Het beste van de Belgische duivensport exclusief op PIPA.

Klaas & Rik Van Dorp (NL)
Deze veiling eindigt
22 jan 2017

Klaas & Rik Van Dorp (NL)

Alle duiven 2007 tem 2014

De ster van de Nederlandse vader-zoon combinatie Van Dorp rees het afgelopen decennium tot grote hoogte … Een geweldige stam duiven gesmeed door vader Klaas werd geperfectioneerd door inbreng van rechtstreekste Geerinckx duiven. De Nationale top werd het eindstation. Op PIPA bieden Klaas en Rik al hun duiven 2014 tot en met 2007 in veiling aan; de basis van alle successen waaronder sublieme kwekers en topvliegers die na een top carrière genen mochten doorgeven.

Bartosz Morel (PL)
Deze veiling eindigt
22 jan 2017

Bartosz Morel (PL)

Collectie kweekduiven

Met reuzensprongen besteeg Bartosz Morel de treden richting de hoogste regionen van de Poolse duivensport. Bartosz investeerde in Nederland en België in super duiven en vanaf 2015 deed hij zijn herintrede in de concoursen. Topprestaties zijn vrijwel direct zijn deel. In een wonderbaarlijke veiling verkoopt Bartosz een groot deel van zijn meest waardevolle kwekers! Met o.a. een kind van New Freddy, 2 kinderen van Champion (Hebberecht), kinderen van o.a. Droomkoppel, Nationaal koppel, Sun-koppel en Nuw Lucky 77 (Steveninck)… kinderen van Gladiator x Acy, Luc x Danita, Wittekop Sylvester, Fluwelen 18, ouders Sweety (Geerinckx), uit de ouders 1e Nat. asduif 2016 van Willy Daniels,... en ook rechtstreekse Heremans, Van Oeckel en Ulrich Lemmens duiven. Een superveiling!

Extreme Long Distance Auction
Deze veiling eindigt
22 jan 2017

Extreme Long Distance Auction

The extreme long distance, also called the marathon, developed into a competition in which pigeons with great perseverance and willpower can stand out from the others. These De grote fond - ook wel marathon - werd een discipline waarop de echte karakterduiven en doorzetters zich weten te onderscheiden van de massa … die duiven die een stapje extra kunnen zetten en daardoor faam behalen op de Nationale en Internationale vluchten. Niet zelden onder zeer zware omstandigheden. Top vliegers op de grote fond zijn met regelmaat waardevolle kwekers; omdat kwaliteit zich nu immer nooit verloochent in zeldzame duif tegen duif gevechten. Van de beste liefhebbers op de grote fond biedt PIPA in een fantastische veiling het beste dat ze bezitten aan.

Tomasz Wiczling (PL): Greek God familie
Deze veiling eindigt
22 jan 2017

Tomasz Wiczling (PL): Greek God familie

Jongen uit beste kwekers

Hij heeft goud in huis; PIPA’s agent voor Polen Tomasz Wiczling… en dat is de doffer Greek God, super Ludo Claessens doffer uit de wonder koppeling Bont Beauty x Meeuwke 12’. Greek God kweekt al verschillende 1e prijs winnaars en top 10 winnaars in meerdere generaties. En bewijst daarmee de formidabele erfkracht van deze topduiven. Deze veiling staat bol van Greek God genen die inmiddels wereldwijd enorm gewild zijn.

Bert Van den Berghe (BE)
Deze veiling eindigt
22 jan 2017

Bert Van den Berghe (BE)

Jongen uit beste kwekers

Bert biedt een twaalftal goudklompjes aan waaronder de blikvanger een kind van Super Romeo X Miche Nationaal. Verder ook kinderen in veiling van, Prinses Gloria (1e Nat.), Champ Falco (2e Nat. Libourne) en uit de 2e en 11e Nat. Brive 2016 winnaars. De storm die Bert Vanden Berghe deed aanzwellen in de Belgische duivensport is nog lang niet gaan liggen. Het lukte hem ook in 2016 weer een geweldige stunt door 2e en 11e Nat. Brive jaarl. te winnen met 2 nestmaten, gekweekt uit 2 duiven aangekocht op PIPA.
Loading ...

Loading ...


Loading...