Hans-Paul Esser (DE)
Deze veiling eindigt
07 mei 2017

Hans-Paul Esser (DE)

Beste kweek- & vliegduiven

Kopstuk van de ‘neue Welle’ in de Duitse duivensport is Hans-Paul Esser. Behorend tot de selecte groep liefhebbers die niet alleen in Duitsland wist te domineren, maar tot ver over de landsgrenzen de Duitse duif op de kaart zette als alleskunner. Op de meest prestigieuze eenhoksraces werden ongekende prestaties behaald!

Bart Geerinckx (BE)
Deze veiling eindigt
30 apr 2017

Bart Geerinckx (BE)

Kinderen uit alle beste kwekers

De ster van de Geerinckx duif in de Internationale duivensport blinkt als nooit te voren … Topliefhebbers van over de hele wereld bewandelen de weg naar Wommelgem omdat ze overtuigd zijn van de meerwaarde van de kopvliegers op de Geerinckx hokken. Maar allereerst is het Bart zelf die de vruchten van jarenlange arbeid plukt. Het resulteerde in Nationale triomfen, KBDB asduiven en Olympiade giganten. Uit de grootste toppers nu kinderen in veiling in een spectaculaire veiling op PIPA

Rudi De Saer (BE)
Deze veiling eindigt
30 apr 2017

Rudi De Saer (BE)

Jongen uit beste vliegers

Aan de succesreeks van Rudi De Saer op de Nationale fond lijkt maar geen einde te komen. . De laatste jaren waren sterren als Favoriet (1e Nat. Limoges oud 2015), New Tours (1e Nat Cahors 2014), New Jens (1e Nat Limoges 2012) en Antonio (1e Nat Souillac 2012) het die Nationaal goud kwamen ophalen en de kers op de taart op een omvangrijk regiment Nationale kopprijzen, titels en asduiven kwamen zetten. Rudi biedt in een schitterende veiling kinderen aan van alle beste vliegers waaronder als blikvangers ook jongen uit de nieuwe topper “New Jens Junior”.

Hardy Krüger (DE)
Deze veiling eindigt
30 apr 2017

Hardy Krüger (DE)

Black Power Special

Aan het hoofd van de top kolonie van Hardy Kruger staat wonderdoffer Black Power … Met nazaten van deze stambeer is de ster van Hardy in de Internationale duivensport de afgelopen jaren enorm gestegen. Op het Duitse programma en met name op de meest prestigieuze eenhoksraces ter wereld weet deze bloedlijn keer op keer excelleren. Uit alle beste exponenten van de Black Power dynastie komen kinderen in een topklasse veiling.

Freialdenhofen & Sons (DE)
Deze veiling eindigt
30 apr 2017

Freialdenhofen & Sons (DE)

Forrest Gump Special

Één der grootste fenomenen van het Internationale fondspel is zonder meer de stambeer Forrest Gump van de familie Freialdenhofen. In één adem wordt deze witte raaf genoemd met bijvoorbeeld de Witbuik van Batenburg-Van De Merwe en Zwart Goud van Jelle Jellema; stamberen wiens nazaten het gezicht van zwaarste marathon klassiekers bepalen. Heinz-Josef en zonen Heiko en Dirk bieden in een fantastische veiling exponenten van deze kapitale kweker in veiling aan op PIPA.

Houben J,N,L Collection
Deze veiling eindigt
30 apr 2017

Houben J,N,L Collection

Één der bekendste families in de geschiedenis van de Internationale duivensport is die van Jef, Luc en Nadia Houben. Duiven die uitblonken in winnen een zeldzame mordant koppelden aan uniek orientatie-vermogen. Het is om die reden de Houben-duif wereldwijd uitgroeide tot een monument in de duivensport.

Collector's Items
Deze veiling eindigt
30 apr 2017

Collector's Items

In verschillende veilingen worden kinderen van fenomenen aangeboden, die vaak al voor veel geld naar het buitenland zijn verkocht of soms vanwege hoge leeftijd niet meer bevruchten. Zulke collectors items zijn pareltjes, waarvan er door PIPA enkele unieke worden samengebracht in deze veiling. Een veiling dus om naar uit te kijken en die zal verrassen met duiven van unieke komaf.

Scheers-Lodewijckx (BE)
Deze veiling eindigt
30 apr 2017

Scheers-Lodewijckx (BE)

Beste vliegers & kwekers + enkele jongen

De kracht van de kolonie Scheers-Lodewyck wordt Internationaal inmiddels op waarde geschat. Een fantastische familie duiven blijkt jaar na jaar in staat tot vele hoogtepunten op met name de halve fond en kleine fond. In een klasrijke veiling op PIPA komt het allerbeste van hun hok in veiling. Zoals de ouders van Black Beauty, Black Beauty, 5 kinderen uit ouders Black Beauty en 2 dochters Black Beauty. De Weynoog is de stamvader van alle deze asduiven, hij is vader van Weynoog Jr, Stefke en Stella, grootvader van Black Beauty, overgrootvader van Tanja en Anja.

Team De Jaeger (BE)
Deze veiling eindigt
30 apr 2017

Team De Jaeger (BE)

Jongen uit beste vliegers

De Belgische top spelers Team Freddy De Jaeger wonnen twee jaren op rij de 1e Nat. Asduif KBDB. In 2016 werd daar nog maar eens een karrenvracht aan Nationale topprestaties toegevoegd … deze veiling met kinderen van de beste vliegers is daarmee het beste dat de Belgische duivensport in petto heeft. Jongen allen nauw verwant aan de topduiven waar de laatste jaren zo mee gescoord is. Onder meer van Eenwitpen Tornado; supervlieger en topkweker gezegend met het uiterst zeldzame LDHA genotype A/A (aantoonbaar vaker aanwezig bij asduiven en winnaars).

April Auction
Deze veiling eindigt
30 apr 2017

April Auction

Vertrouwen is een pijler waarop PIPA sinds zijn oprichting immer zwaar heeft gesteund en die het maakte tot betrouwbare partners voor vrijwel de gehele top van de Internationale duivensport. Helaas wordt vertrouwen ook wel eens beschaamd, met name door bieders die hun hand wellicht overspelen en niet thuis geven als hun aankoop dient te worden afgerekend. Duiven die daardoor niet van eigenaar wisselen, worden in deze ‘niet betalers veiling’ nogmaals aangeboden.
Loading ...

Loading ...


Loading...