Zoeken

Video

(24/01/2020) PIPA TV: Shaun McDonough (Walsall, UK) stelt de basiskwekers Magic Pie & Ultimate voor

Shaun McDonough speelt al meer dan 20 jaar samen met zijn vader met de duiven. Maar toen zijn vader aanvoelde dat het stilaan te veel werd, namen ze het besluit om een totale verkoop te doen via PIPA. In deze video stelt Shaun de 2 stamduiven voor: Magic Pie & The Ultimate.

Video

(16/01/2020) PIPA TV: Hoe Dehon-Demonseau (Thulin, BE) startte met Le Méchant en eindigde met de dynastie van Best Kittel

Dehon-Demonseau, de man die met Best Kittel speelde, geeft meer informatie over zichzelf en de familie die op 5 jaar tijd 3 keer de titel van 1. Nationale Asduif KBDB Snelheid wist te behalen.

Video

(12/01/2020) PIPA TV: F & J Vandenheede tonen hun imposante collectie nationale winnaars en asduiven

Niemand die het palmares van de Gebroeders Vandenheede kan evenaren. In deze prachtige video leggen ze uit wat volgens hen de basis van dit succes vormt...

Video

(10/01/2020) PIPA TV: Jan Hooymans (Kerkdriel, NL) is ook een specialist op vlak van one loft races

Met zijn Harry lijn kende Jan Hooymans vele successen in de wereld van de one loft races. Het meest impressionante resultaat behaalde hij in de Pattaya International Pigeon Race in januari 2019 waar hij o.a. de 1. asduif won en 5 duiven in de top 100 plaatste in de finale.

Video

(07/01/2020) PIPA TV: Kevin Saudoyez (Tertre, BE) en zijn 'Golden Pair'

Zijn hele hok is gebaseerd op het Golden Pair “Le 452” X “Gold Ingrid”, hun kinderen en kleinkinderen zijn verantwoordelijk voor meer dan 40 x 1e prijs! Dit Golden Pair wordt nu samen met vele nationale en provinciale winnaars en provinciale asduiven geveild op PIPA.

Video

(03/01/2020) PIPA TV: Etienne Meirlaen (Deurle, BE) geniet van de vele referenties met zijn duiven

Heel wat grote namen in de duivenwereld zijn erg succesvol met duiven gekweekt door Etienne Meirlaen (BE). Onder andere Mark Gilbert, Team De Jaeger, Ad Fortuin & Hugo Batenburg zorgen voor prachtige referenties.

Video

(03/01/2020) PIPA TV: één van de beste duivinnen van de laatste 10 jaar op de one loft races is Purdey van Alfons Klaas (Rietberg, DE)

Purdey werd winnares van 1e Grand Average SAMDPR en was 3. in de finale in 2013. Later werd ze een topkweekster met volgende nazaten: 1. Asduif in Sofia OLR, 2. Asduif Victoria Falls OLR, 5. Grand Average SAMDPR, Hotspot winnaar in Victoria Falls, topnoteringen in finales in Thailand,…

Video

(02/01/2020) PIPA TV: Bart Geerinckx (Wommelgem, BE) over hoe Gladiator uitgroeide tot een iconische duif

Bart Geerinckx vertelt het verhaal over hoe zijn topduif 'Gladiator' 15 jaar geleden Olympiadeduif & nationale asduif werd. Vandaag betekent 'Gladiator' nog steeds heel veel voor zijn hok maar ook voor vele andere hokken.

Video

(31/12/2019) PIPA TV: Mark Gilbert (UK) geniet van de spanning bij de aankomst van zijn duiven van de internationale vluchten

Mark Gilbert vertelt hoe zeer hij genoot van de aankomsten van de duiven tijdens de internationale race uit Pau in 2019. Een unieke ervaring die hij nooit meer zal vergeten.

Video

(27/12/2019) PIPA TV: Wout Spierings (Waalwijk, NL) presenteert zijn topduif Golden Prince

De Golden Prince vormt voor Wout Spierings de absolute topduif van het hok. Vooral bij vluchten met kopwind voelt deze fantastische duif zich helemaal in zijn sas.

Video

(26/12/2019) PIPA TV: Tjeerd & Jouke Elzinga (Harkema, NL) vertellen het verhaal van Esmee

Esmee is 1 va de meest iconische duivinnen van het laatste decennium in Nederland. Vader & zoon Elzinga leggen uit hoe goed ze echt was en hoe haar kleinzoon Prince Esmee het van haar overnam nadat ze stierf.

Video

(23/12/2019) PIPA TV: Stijn & Jeroen Rans (Wijgmaal, BE): nagenieten van internationale zege op Barcelona

2019 is bijna voorbij, maar voor Jeroen & Stijn Rans was het een bijzonder jaar. Ze wonnen het afgelopen seizoen 1. International Barcelona met 'Ace 63' alias 'Jef'. Een onvergetelijk moment voor beide broers!

Video

(20/12/2019) PIPA TV: Hardy Krüger présente le meilleur pigeon qu'il a élevé ces 10 dernières années

Black Pearl est le meilleur pigeon élevé par Hardy Krüger ces 10 dernières années. Il est le meilleur fils de Black Power.

Video

(19/12/2019) PIPA TV: Adrien Mirabelle (Ghlin, BE) vertelt hoe hij in de duivensport rolde

Maak kennis met PIPA agent & topliefhebber Adrien Mirabelle. Hij praat over hoe hij begon met de duivensport en hoe hij in contact kwam met PIPA.

Video

(11/12/2019) PIPA TV: Derek Rooney (UK) geniet van BK's Best, een kleindochter van Best Kittel

Derek Rooney toont in deze video BK's Best (BE19-3074066) een kleindochter van Best Kittel en volgens Derek zelf de beste duif die hij ooit had...

Video

(09/12/2019) PIPA TV: G. & S. Verkerk (Reeuwijk, NL) laten je kennismaken met de oude en nieuwe topkweker

Olympic Solange & New Olympic Solange. De oude en nieuwe superkweker van Gerard & Bas Verkerk worden door de grootmeesters zelf voorgesteld in volgende video...

Video

(04/12/2019) PIPA TV: Hardy Krüger (Rommerskirchen, DE) vertelt het verhaal van de oorsprong van zijn kolonie

Hardy Krüger startte 30 jaar geleden met de duivensport. Aanvankelijk was het een hobby, maar toen hij op 16-jarige leeftijd Nationaal Kampioen werd in 1992, veranderde alles. Hardy praat ook over zijn topduiven: Carl Lewis & Black Power.

Video

(03/12/2019) PIPA TV: Dean Pallatt Sr. & Jr. bezitten een unieke Jelle Jellema collectie

Na jaren van analyseren geraakten Dean Pallat Sr. & Jr. overtuigd over de kwaliteit van de Jellema-duiven. Ze bouwden dan ook een unieke collectie Jelle Jellema- duiven op waaronder enkele unieke duiven zoals een volle broer MG 430, de laatste zoon Saffier, kinderen van Zwart Goud, Romee & Kleine Jade...

Video

(28/11/2019) PIPA TV: Peter Janssen (Kleve, DE) stelt zijn Olympiadeduiven voor

Peter Janssen laat ons kennismaken met enkele van zijn absolute topvlieger zoals Olympic Clyde 237, Olympic Bonnie 934 en Chanty 935.

Video

(27/11/2019) PIPA TV: Batenburg-Van de Merwe (Klaaswaal, NL) presenteert Willeke, 1. Internat. St-Vincent 2019

Willeke won voor Ad Fortuin dit jaar de 1. Internat. Sint-Vincent tegen 10.623 duiven. Willeke werd gekweekt door Hugo Batenburg en zit nu ook opnieuw in Klaaswaal op het kweekhok van Hugo.