Zoeken

Video

(08/04/2020) PIPA TV: Hardy Krüger (DE) vertelt over Miss Black

Hardy Krüger legt uit waarom hij zo onder de indruk geraakte van topduivin Miss Black voor én nadat hij deze speciale duivin kocht. Een verhaal over territorium, karakter en superieure genen voor de one loft races.

Video

(06/04/2020) PIPA TV: Pieter Veenstra & Zonen (NL)

Pieter Veenstra & zijn zoon Gerrit vertellen het verhaal van hun superduif 'Return Flojo 1', 1. Grand average acebird SAMDPR 2018. Momenteel wordt zij enkel gekoppeld aan de allerbeste duiven.

Video

(03/04/2020) PIPA TV: Derek Rooney (UK) is gezegend met een dochter van Golden Prince

In 2017 kocht Derek Rooney (UK) een dochter van Golden Prince in de veiling van Gino Clicque op PIPA. Later werd zij moeder van First Lady: 1. Nationale Asduif Halve Fond KBDB. Een groot succes!

Video

(06/03/2020) PIPA TV: Maarten Huijsmans (Hoogerheide, NL) past zijn persoonlijke inzichten strikt toe op eigen hok

Enkele jaren geleden leerde Maarten dat hij goede duiven aan moest schaffen. Na 5 jaar sparen voor een zoon van de Bulldozer was het meteen bingo en stond de trein op de rails.

Video

(03/03/2020) PIPA TV: Hok Jos Vercammen (Vremde, BE) legt de lat hoog voor zowel zichzelf als voor de duiven

Jos en Lars Vercammen willen presteren op elke afstand en dat elke week van het seizoen van april tot september. Voor hen is het de enige weg naar een sterke en succesvolle duivenfamilie.

Video

(27/02/2020) PIPA TV: Jan Hooymans (Kerkdriel, NL) stelt Harry Birdy 62 voor

Jan Hooymans legt uit waarom Harry Birdy zo'n geweldige kweekduiver is. Met deze duif ziet jan de toekomst rooskleurig tegemoet.

Video

(26/02/2020) PIPA TV: Davy Tournelle (Rummen, BE) legt uit hoe zijn systeem met de duivinnen in elkaar steekt

Davy Tournelle verdeelt zijn duivinnenploeg in twee groepen, de gele en de witte groep. Duivinnen uit beide groepen worden aan dezelfde duiver gekoppeld. Op die manier worden de duivinnen erg jaloers op elkaar.

Video

(21/02/2020) PIPA TV: Freddy & Jacques Vandenheede (Zingem, BE): een nationale overwinning is iets waar iedereen van droomt...

Freddy & Jacques Vandenheede vertellen over enkele mijlpalen in hun duivencarrière: het winnen van 2 x 1st nationaal Bourges, 2 x 1st nationaal Libourne & afgelopen seizoen 1. 2. 3. 4 & 5. nationaal Vierzon. Resultaten waarvan iedereen droomt!

Video

(18/02/2020) Veiling Kurt & Raf Platteeuw: maak kennis met de blikvangers uit de veiling (VIDEO)

In deze video maak je kennis met de topduiven van Kurt & Raf Platteeuw zoals de nationale asduiven en nationale winnaars die samen met alle oude andere duiven 2017 en ouder zullen worden geveild van maandag 16 maart tot zondag 29 maart 2020.

Video

(17/02/2020) PIPA TV: Jelle Roziers (Itegem, BE) legt uit hoe zijn systeem met de jonge duiven in elkaar zit

Jelle Roziers is wereldwijd bekend voor de knappe resultaten die hij neerzet met zijn jonge duiven. In deze video legt hij uit hoe zijn spelsysteem met de jonge duiven gebaseerd is op wat hij zelf omschrijft als 'gezond verstand' en 'hou het eenvoudig'.

Video

(14/02/2020) PIPA TV: Mark Gilbert (UK) praat over zijn passie, Barcelona Internationaal

Mark Gilbert legt uit hoe moeilijk het is voor duiven uit het UK om ooit Barcelona Internationaal te winnen. Toch is het voor Mark een doel op zich om te proberen om het onmogelijke toch te realiseren...

Video

(13/02/2020) PIPA TV: Team Noël-Willockx (Baasrode, BE) vertelt hoe ze uitgroeiden tot een team dat nationale successen boekt

Eddy Noël en Ivan Willockx werkten reeds samen toen ze in 2016 besloten om samen aan wedstrijden deel te gaan nemen. De resultaten bleven elk jaar verbeteren met een opvallend seizoen 2019 als voorlopig hoogtepunt.

Video

(07/02/2020) Interview met mijnheer Dhanin Chearavanont, eigenaar van de Pattaya International OLR

Op 11 januari 2020 vond de finale van de vierde editie van de Pattaya International One Loft Race plaats. Nikolaas Gyselbrecht, CEO van Pigeon Paradise, had de eer en het genoegen tijd in het gezelschap van de eigenaar van de Pattaya International One Loft Race, mijnheer Dhanin Chearavanont, door te brengen.

Video

(03/02/2020) PIPA TV: de soort van Chris Debacker (Beveren-Leie, BE) vind je terug in heel wat provinciale en nationale asduiven

Heel wat provinciale en nationale winnaars en asduiven worden gekweekt uit duiven van Chris Debacker. Dat niet alleen op eigen hok, ook liefhebbers zoals Luc Deprez, Anthony Maes, Rik Cools en Roger & Jurgen Vervaeke boekten nationale successen.

Video

(31/01/2020) PIPA TV: Stijn & Jeroen Rans (Wijgmaal, BE) stellen hun stamduivin voor: de 'Barcelonaduivin'

Jeroen & Stijn Rans presenten u basiskweker: de “Barcelonaduivin”. Zij was de beste internationale Barcelona duif over 6 jaar en is moeder van a.o. “Frans” (1st Nat. Perpignan) en overgrootmoeder van “Jef” (1st. Int. Barcelona 2019).

Video

(31/01/2020) PIPA TV: Carlo Gyselbrecht legt uit hoe 2 eitjes het leven van verschillende mensen veranderde

Het kweekhok van Carlo Gyselbrecht is gebaseerd op de bloedlijnen van André Vanbruaene. Toen Carlo en zijn vader 2 eitjes kregen van de Oude Laureaat bleek dit een gouden zaak te zijn.

Video

(24/01/2020) PIPA TV: Shaun McDonough (Walsall, UK) stelt de basiskwekers Magic Pie & Ultimate voor

Shaun McDonough speelt al meer dan 20 jaar samen met zijn vader met de duiven. Maar toen zijn vader aanvoelde dat het stilaan te veel werd, namen ze het besluit om een totale verkoop te doen via PIPA. In deze video stelt Shaun de 2 stamduiven voor: Magic Pie & The Ultimate.

Video

(16/01/2020) PIPA TV: Hoe Dehon-Demonseau (Thulin, BE) startte met Le Méchant en eindigde met de dynastie van Best Kittel

Dehon-Demonseau, de man die met Best Kittel speelde, geeft meer informatie over zichzelf en de familie die op 5 jaar tijd 3 keer de titel van 1. Nationale Asduif KBDB Snelheid wist te behalen.

Video

(12/01/2020) PIPA TV: F & J Vandenheede tonen hun imposante collectie nationale winnaars en asduiven

Niemand die het palmares van de Gebroeders Vandenheede kan evenaren. In deze prachtige video leggen ze uit wat volgens hen de basis van dit succes vormt...

Video

(10/01/2020) PIPA TV: Jan Hooymans (Kerkdriel, NL) is ook een specialist op vlak van one loft races

Met zijn Harry lijn kende Jan Hooymans vele successen in de wereld van de one loft races. Het meest impressionante resultaat behaalde hij in de Pattaya International Pigeon Race in januari 2019 waar hij o.a. de 1. asduif won en 5 duiven in de top 100 plaatste in de finale.