Zoeken

Rik Cools (Ruiselede, BE) domineerde uit Clermont WVOU van 9 mei met de jaarlingen

Met een 1-2-4-5-7e prijs tegen 6.559 jaarlingen was Rik Cools de grote smaakmaker in de overkoepelende uitslag van de WVOU uit Clermont op 9 mei.

Dat het duivinnenteam van Rik Cools om geen stunt verlegen zit, is in het Vlaamse land geen geheim meer. Op de vlucht uit Clermont van 9 mei, haalden de duivinnen van Rik hun toverhoed van stal, om een kraker van formaat op papier te plaatsen

De eerste 2 duiven vielen samen op de plank, nauwelijks een minuut later gevolgd door nog 3 duiven. Samen goed voor de 1-2-4-5-7e prijs tegen 6.559 jaarlingen. Of vijf duiven van één en hetzelfde hok die quasi los vooruit vliegen op duizenden duiven. Straf, heel straf!

Het winnende duifje BE14-3135637 is afkomstig van sportvriend Chris De Backer als kleinkind van Tony x inteelt Emma (Emma, een super kweekduivin op de hokken Rik Cools). Bekijk hier de pedigree.

Het tweede duifje BE14-3115054 dat samen op de plank viel – het was het binnen lopen dat besliste wie de eer van de overwinning kreeg toegeschoven – is gekweekt uit de huidige toplijnen van de kolonie Rik Cools. Bekijk hier haar pedigree.
Proficiat Rik!

Bekijk hier het resultaat van deze Clermont WVOU.

Reacties

Van harte proficiat, Rik.

Ruben

Rik,

Gefeliciteerd,een mooie overwinning om bij je palmares te voegen.

Mvg,

Alex en Corry,

.

Proficiat makker , ge moet het maar doen hé...ik denk dat het "nooit" went....
De kick moet hemels zijn....

Mvg Eddy.

Congratulations Rik on an outstanding performance. The results are the rewards for your hard work, good judgement and dedication.

All the Best
Mark.

Good Job!

Super, Proficiat !!!

Mvg Jens Van Deynze