Zoeken

Jan Hooymans (Kerkdriel,NL) heeft met New Harry de nieuwe Nederlandse sensatie in huis (VIDEO)

Onlangs vergaarde New Harry wereldbekende roem dankzij een publieke veiling waarin het hoogste bedrag ooit werd betaald voor een jonge duif. Echter, dat is niet de enige reden waarom New Harry zo bekend is. Zijn uitmuntende prestaties en kweekresultaten zorgen er voor dat Jan na de Harry opnieuw een icoon op het hok heeft.

Hij is waarschijnlijk de beste kleinzoon van Harry ooit geboren

New Harry kopieerde zijn grootvader door ook twee overwinningen in groot verband te winnen. Dit deed hij met voorsprong op vluchten waarbij de omstandigheden niet te wensen over lieten. Beide keren hadden de duiven te kampen met tegenwind en werd New Harry als eerste afgevlagd rond een snelheid van 1200 meter per minuut. New Harry werd gespeeld bij Christan van de Wetering. 


New Harry met zijn indrukwekkende erelijst. 

New Harry gekoppeld met Alexia, een eenmalige opportuniteit. 

Niet alleen Harry is bekend van de beroemde koppeling Jonge Bliksem maal Dirkje. In 2010 werd de NL10-1864544 geboren. Zij werd later omgedoopt tot Alexia en wist zelf de 1e NPO Chateauroux te winnen. Inmiddels is zij ook al moeder van een NPO winnaar en heeft ze samen met New Harry de NL19-1022622 voortgebracht. De enige duif uit deze koppeling die eenmalig online zal worden aangeboden door Jan Hooymans. 


Klik hier om bovenstaande overzicht in groot formaat te bekijken.

NL19-1022622, Brilliant New Harry