Zoeken

West Vlaamse Jeugdclub wordt nieuw leven ingeblazen

Zoals u reeds al dan niet kon bemerken werd er sinds kort werk gemaakt van een nieuw bestuur voor de vroegere West-Vlaamse Jeugdbeweging. Om alle perikelen van vroeger van tafel te vegen, werd er onder toezicht van de KBDB en de KBDB PE West-Vlaanderen voor geopteerd om een volledig nieuw bestuur en nieuwe club op te richten, de West-Vlaamse Jeugdclub.


Bestuur West-Vlaamse Jeugdclub (ondervoorzitter Bjorn Himbrecht en bestuurslid Kurt De Keyser ontbreken)

Wij  bieden aan de leden van de Jeugdclub volgende zaken aan:

  • Gratis kampioenschap met meer dan €1.000 aan prijzengeld (wie deelneemt, ontvangt een prijs)
  • Daadwerkelijke begeleiding voor de leden. In het verleden werd daaraan niet altijd voldaan. Daarom gooien we dat nu volledig over een andere boeg en zijn de bestuursleden van de West-Vlaamse Jeugdclub verspreid. Zij hebben elk een aantal leden onder hun hoede die zij in de loop van het seizoen zullen contacteren en waar nodig met raad en daad bijstaan.
  • Bij diverse firma’s kunnen kortingen worden verkregen bij het aankopen van duivenartikelen, hokken of voeding. Voor meer info kunt u terecht op onze nieuwe site www.duivensportwestvlaamsejeugd.be.
  • Ook duivenmaatschappijen werden gevraagd hun duit in het zakje te doen en leden te steunen. Die maatschappijen kan men ook op onze website terugvinden.

Indien u vragen hebt, aarzel niet om met ons contact op te nemen.

Uw lidmaatschap kan u aanvragen via Westvlaamse.jeugdclub@hotmail.com.

Reacties

Ik wens de nieuwe bestuursploeg olv Mathijs Valcke héél véél succes toe met hun Westvlaamse Jeugdclub.
Hopelijk krijgen ze de nodige steun van diverse firma's maar ook van de prominente duivenliefhebbers die hun hart kunnen tonen door hen te steunen en een goed woordje te doen bij hun verenigingen, zodat de jonge liefhebbers bijgestaan worden met raad & daad, maar ook financieel een duwtje in de rug kunnen krijgen door bvb. enkele duiven gratis te kunnen inkorven.