Zoeken

Vrijdag 9 maart om 19u: nieuwe PIPA-kijkdag bij Groep De Vroe - update: foto's

Op vrijdagavond 9 maart organiseert PIPA een nieuwe kijkdag in het bedrijfsgebouw van Groep De Vroe te Merelbeke (bij Gent). Een 9-tal liefhebbers stellen op deze avond hun duiven tentoon.

Internet- en online-veilingen brachten andere tijden. Geïnteresseerden moeten het hier vaak stellen met een foto en, zo mogelijk, een keurrapport van de duif. Een PIPA-kijkdag is een prima initiatief om liefhebber en duif opnieuw met elkaar in contact te brengen.

Een kijkdag biedt de mogelijkheid aan de liefhebbers die duiven aanbieden in een PIPA-internetveiling, hun te koop gestelde duiven tentoon te stellen. Potentiële kopers of andere geïnteresseerden krijgen de kans om deze duiven uit de PIPA-veilingen eens van dichtbij te bekijken en te keuren.
Het stimuleert ook het sociaal contact tussen de duivenliefhebbers onderling. Ervaring en kennis uitwisselen, naast een gezellige babbel over onze duivensport. Met het nieuwe sportseizoen 2018 voor de deur, wellicht een laatste gelegenheid om nog eens te networken en ideeën uit te wisselen omtrent onze duivensport in al zijn facetten.
Wij zorgen voor alle ingrediënten en de nodige sfeer om er een gezellige avond van te maken.

Kijkdag van 9 maart van 19u tot 22u

Op deze PIPA-kijkdag stellen volgende  liefhebbers hun  duiven tentoon, die ze aanbieden in één van de PIPA internet-veilingen:

-Chris Hebberecht
-Dirk Van Dijck
-Stijn & Jeroen Rans
-Annick & Kim Goeteyn-Vanrenterghem
-Ivan Baetens
-Davy Tournelle
-Roziers-Xiang
-Francis Franssen

Om organisatorische redenen vragen wij u om vooraf in te schrijven voor deze kijkdag, en zo uw deelname te bevestigen. Tot dan!

Hoe inschrijven?

Kan via het bijgevoegd inschrijfformulier tot uiterlijk dinsdagavond 6 maart 2018.

Plaats van het gebeuren:

Gebouwen De Vroe Groep
Fraterstraat 109 A
9820 Merelbeke

Ligging: De gebouwen van Groep De Vroe zijn opgetrokken langs de E40 Brussel-Oostende. U kan ze bereiken via de afrit Merelbeke, waar ze gelegen zijn  op nauwelijks 2 Km van de afrit.