Zoeken

Vrijdag 25 oktober om 19u: PIPA-kijkdag bij Groep De Vroe

Op vrijdagavond 25 oktober organiseert PIPA een eerste kijkdag voor het najaar 2019 in het bedrijfsgebouw van Groep De Vroe te Merelbeke (bij Gent). Duiven uit actuele PIPA-veilingen staan op deze avond tentoon.

Internet- en online-veilingen brachten andere tijden. Geïnteresseerden moeten het hier vaak stellen met een foto en, zo mogelijk, een keurrapport van de duif. Een PIPA-kijkdag is een prima initiatief om liefhebber en duif opnieuw met elkaar in contact te brengen.

Een kijkdag biedt de mogelijkheid aan de liefhebbers die duiven aanbieden in een PIPA-internetveiling, hun te koop gestelde duiven tentoon te stellen. Potentiële kopers of andere geïnteresseerden krijgen de kans om deze duiven uit de PIPA-veilingen eens van dichtbij te bekijken en te keuren.
Het stimuleert ook het sociaal contact tussen de duivenliefhebbers onderling. Ervaring en kennis uitwisselen, naast een gezellige babbel over onze duivensport. Een PIPA-kijkdag is tevens een ideale gelegenheid om te networken en ideeën uit te wisselen omtrent onze duivensport in al zijn facetten.
Wij zorgen voor alle ingrediënten en de nodige sfeer om er een gezellige avond van te maken.

Kijkdag van 25 oktober van 19u tot 22u

Op deze PIPA-Kijkdag stellen volgende  liefhebbers hun  duiven tentoon, die ze aanbieden in één van de PIPA internet-veilingen:

-Rudi De Saer  
-DVV-pigeons
-Davy Tournelle
-Norbert Ally
-Ivan Baetens
-Rik Coppens

Om organisatorische redenen vragen wij u om vooraf in te schrijven voor deze kijkdag, en zo uw deelname te bevestigen. Tot dan!

Hoe inschrijven?

Kan via het bijgevoegd inschrijfformulier tot uiterlijk woensdagavond 23 oktober 2019.

Plaats van het gebeuren:

Gebouwen De Vroe Groep
Fraterstraat 109 A
9820 Merelbeke

Ligging: De gebouwen van Groep De Vroe zijn opgetrokken langs de E40 Brussel-Oostende. U kan ze bereiken via de afrit Merelbeke, waar ze gelegen zijn  op nauwelijks 2 Km van de afrit.