Zoeken

Vacature: administratieve sales medewerker

We zijn op zoek naar een enthousiaste administratieve salesmedewerker om ons team aan te vullen.

Wie is PIPA?

PIPA is uitgegroeid tot  het meest prestigieuze veilinghuis voor exclusieve sportduiven en is bovendien ’s wereld grootste nieuwsmedium.

Met ons team van 21 medewerkers en 30 agenten wereldwijd verkopen wij jaarlijks duizenden sportduiven. Regelmatig breken we verkooprecords. De 10 duurste veilingen ooit georganiseerd alsook de top 10 duurste duiven via internet verkocht staan op naam van PIPA.
We zijn een jong bedrijf en zijn daarom op zoek naar nieuwe medewerkers om verder te bouwen aan onze weg naar de toekomst.

Only a great team can achieve great things!

Functiebeschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste administratieve sales medewerker om ons team aan te vullen.

Je fungeert als een echte binnendienst voor onze sales mensen en ondersteunt hen waar nodig. Je hebt contact met onze klanten en leveranciers in diverse talen. Je bent de persoon die de veilingen online brengt en zorgt dat de veilingen van de duiven vlekkeloos verlopen. Je zorgt ook samen met de sales verantwoordelijke voor een efficiënte planning van de veilingen.

Je staat daarnaast in voor het klassement van documenten die specifiek samenhangen met de verkoop van een duif (pedigree, ringkaart, ...) maar ook bij het opstellen van de contracten met nieuwe leveranciers verzorg je een deel van de taak die hierbij komt kijken.

Ook zorg je ervoor dat de veilingen op een degelijke manier geadverteerd worden.

Verder help je ook onze deelname aan beurzen in goede banen leiden.

Profiel

 • Je hebt een goede PC kennis (Outlook, Word, Excel)
 • Je bent stressbestendig.
 • Je bent administratief zeer sterk en werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail.
 • Je bent zeer gestructureerd en kan veel info tegelijk verwerken.
 • Je geniet van het contact met klanten en leveranciers zowel mondeling als schriftelijk. Je kan een professionele band met hen opbouwen.
 • Je kan je schriftelijk en mondeling uitdrukken in zowel het Nederlands, het Frans en het Engels. Kennis van andere talen (Duits) vormt een pluspunt.
 • Je kan zowel zelfstandig als in een team vlot functioneren.
 • Je bent organisatorisch ingesteld en kan prioriteiten stellen.
 • Je bent discreet.
 • Je bent klantvriendelijk en geduldig. Je kan vragen van klanten en leveranciers op een vriendelijke en rustige manier oplossen.
 • Je bent een administratieve duizendpoot die veel verschillende taken tegelijk aankan en niet achteruit deinst voor een uitdaging.
 • Je bent leergierig.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een gevarieerde job in een collegiale werkomgeving. Je werkt samen met jonge en zeer gemotiveerde collega's in een uitstekende sfeer. Aangezien we een groeiende KMO zijn heb je echt de mogelijkheid om het verschil te maken.

Het lijkt op het eerste zicht een ietwat buitengewone sector, maar het is wel een sector waarbij je terecht komt in een heel internationale omgeving, waarin veel contacten worden gelegd met het buitenland.

Bij ons kan je jouw kennis permanent bijschaven, zowel dankzij een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden als door kennis te delen met collega’s.

Uiteraard hoort hier een marktconform salaris bij met diverse extralegale voordelen.

Interesse?

Wij ontvangen graag je CV via email op asp.obp eji@b of per post aan: PIPA Trading BVBA, Eentveldstraat 18, 9910 Knesselare.

Download hier de vacature in PDF.