Zoeken

Totaalaanbod op FUGARE 2019

FUGARE 2019 presenteert opnieuw ruim 100 exposanten en aanbieders uit meer dan 15 landen. De beurs, reeds toe aan haar 9de editie, wordt eens te meer hét internationale duiventreffen van het jaar. Noteer alvast de datum in je agenda: 16 & 17 februari 2019 in Kortrijk Xpo.

Totaalaanbod

Alle takken van de duivensport zijn verzameld op FUGARE. Fabrikanten van voeder en duivensupplementen presenteren hun laatste ontwikkelingen en voedermixen. Hokken en volière bouwers tonen er hun recentste creaties. Informatie over DNA en genetisch advies kan ingenomen worden bij diverse veeartsen op de beurs. Maar ook transportbanden, bagagedragers, jonge duivenrennen, weduwnaarshokken, verwarmingssystemen, drinksystemen,… zijn present!

Topduiven

Uiteraard kunnen duiven niet ontbreken. De beurs verzamelt opnieuw een aantal topliefhebbers en kweekcentra op de beurs waaronder Clique Racing Pigeons, Verschoot Pigeons, Sonia Van der Malen, Annemie Vanhee, Marc Polin, Allemeersch-Van Parys, Emiel Denys, … Bovendien presenteert FUGARE ook meer dan 10 one loft races die de internationale beurs kleuren met prijsuitreikingen van wedstrijden van over de hele wereld: Zimbabwé, Bulgarije, Spanje, Portugal, Roemenië , Tenerife en Portugal!

Tentoonstelling

De randactiviteiten zorgen tenslotte ook steevast voor de nodige animatie. Zo brengt duivensporthistoricus Tom Aerts op FUGARE een kleine greep mee uit zijn verzameling oude constateurs. Vooral unieke stukken waarvan de meerderheid nog nooit eerder in België werd tentoongesteld worden gepresenteerd. Niet te missen voor de echte duivenliefhebber. Maar ook de Vlaamse jeugdclubs, BCK duiven keuringen, de Belgische KBDB en tal van voorzitters uit diverse landen zullen present zijn!

FUGARE verzekert u een dagvullend programma! Afspraak op zaterdag 16 en zondag 17 februari 2019 in hal 6 van Kortrijk Xpo (B). Meer info op www.fugare.be

Praktische info:

Dagen en openingsuren:
Zaterdag 16 februari 2019 van 9u00 tot 18u00
Zondag 17 februari 2019 van 9u00 tot 16u00
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (België)
Hal 6

Toegangsprijs:
10,00 EUR per persoon.
Vrouwen en kinderen < 12 jaar gratis