Zoeken

Succesvol met Gaby Vandenabeeleduiven? Stuur ons uw info.

Topsuccessen behaald met Vandenabeeleduiven, ze zijn niet meer bij te houden en nemen stilaan een boekvorm aan. Om niemand over het hoofd te zien, deze oproep: stuur ons uw topprestatie(s), winnaar of asduif met Gaby Vandenabeeleduiven. Bekijk hier alle info.

De kruitdampen boven de slagvelden van Dentergem trekken stilaan weg. 2018 zal straks de geschiedenisboeken ingaan als het laatste vluchtseizoen voor Gaby Vandenabeele. De nationale Angoulême van begin augustus staat op de kalender aangestipt als allerlaatste wapenfeit. Daarna gaat het slot definitief op de grendel.

Het nieuws sloeg in de duivenwereld in als een bom, tonen van ongeloof beroerden de duiventongen. Er rest geen andere uitweg, gezondheid gaat boven alles.

7 x 1e Nationaal, 100 x 1e Provinciaal

Het aandeel van de Vandenabeeleduiven in 1e Nationale overwinningen, 1e Nationale Asduiven en tal van andere overwinningen wereldwijd is gigantisch… zelfs immens. Dat is niemand ontgaan. Vandenabeeleduiven staan garant voor succes in de duivensport. Als pure winnaars, overal ter wereld! En dit ruim 40 jaar lang. Niet in het minst op eigen hok, te Dentergem. Gaby Vandenabeele grossiert in overwinningen op het hoogste niveau. De 7 x 1e Nationale naast 100 x 1e Provinciale zeges op zijn erelijst zijn je reinste bewijs van deze dominantie.

De hoofdrol in dit epos is weggelegd voor de dynastie van de illustere gouden stambeer Kleinen, zijn zoon Wittenbuik en diens kleinzoon Bliksem. De intussen wereldberoemde zoon van Bliksem… Rudy, zorgde met zijn zonen Super Romeo (1. Nat Asduif Fond YL KBDB 2013) en New Bliksem (winnaar 1. Nat Tulle 5.731 YL in 2014) voor de continuïteit van dit succesverhaal.

Gigantische successen op andere hokken

En daar stopt het niet. Zoals reeds aangegeven liggen de Vandenabeeleduiven ook op tal van andere hokken aan de basis van knalprestaties en overwinningen tot op nationaal vlak. Enkele nationale en internationale toppers bouwden hun stam op rond en met Gaby Vandenabeeleduiven of boekten er topsuccessen mee. Denk maar aan een Rudi De Saer, Rik Cools, Geert Vanrenterghem en Annick Goeteyn, Jos Goessen, Luc De Laere, Gevaert-Lannoo… en dies meer.

Om nog te zwijgen over tal van superieure asduiven, provinciale en nationale winnaars  en fenomenale stamkwekers waar het gouden Vandenabeelebloed in de aderen vloeit: fenomeen Harry van Jan Hooymans is op dat vlak één der wereldberoemdste duiven, de Geeloger van Koen Minderhoud, de Yvan van Deno-Herbots, stamduiven Lieske, Tsaby, Kim en Orlando bij Geert Vanrenterghem en Annick Goeteyn, gouden stammoeder ’t Goedje (moeder van de 1. Nat winnaars Antonio en New Tours, grootmoeder van Favoriet) en stamkoppel Perigueux x Corry bij Rudi De Saer, Bliksem CEO en King Gaby bij Gevaert-Lannoo, nationale toppers als Fyther en Gloria bij Bert Van den Berghe… het zijn stuk voor stuk actuele hoofdrolspelers op het vlak van erfkracht, wiens nazaten momenteel het uitslagenbord kleuren met ophefmakende prestaties.

Dan is er nog met geen woord gerept over de ellenlange en bijna niet meer bij te houden reeks aan nationale winnaars gekweekt uit Gaby Vandenabeeleduiven. Winnaars waarmee tal van liefhebbers hun ‘moment de gloire’ mochten beleven, hen in de internationale spotlights vlogen… zelfs naam en faam bezorgden wereldwijd.

The end of the story

Zonder ons in de overdrijvende trap te gewagen, kunnen we stellen dat Gaby Vandenabeele over één der beste, zoniet de beste en meest succesvolle duivenstam ter wereld beschikt. Leverancier van superieure kweek- en stamduiven. Duiven die liefhebbers overal ter wereld in staat stellen te ‘winnen’!  

Straks, tijdens het weekend van 11 november valt het doek, komt een eind aan dit gigantische succesverhaal, met een totale verkoop op het internet bij PIPA. Momenteel wordt reeds druk werk gemaakt van de opmaak van de verkoopcataloog… noem het eerder een soort naslagwerk als eerbetoon aan ruim 40 jaar succes met en door de Gaby Vandenabeeleduiven.

Ook u hoort erbij: stuur ons uw referentie

Om niemand over het hoofd te zien, en niemand te kort te doen… doen we een oproep bij ieder duivenliefhebber die topsuccessen behaalde of succesvol was met Gaby Vandenabeelduiven, om zijn referentie aan ons toe te sturen, voorzien van de nodige documentatie ter staving (pedigree van de duif, resultaat, eventueel foto van de duif). We mikken hier vooral op superieure  winnaars en asduiven met directe kinderen of kleinkinderen van Gaby Vandenabeeleduiven. Zend ons uw informatie op onderstaand emailadres zodat ook uw naam en prestatie(s) met Gaby Vandenabeeleduiven in de cataloog worden opgenomen.

Stuur uw info tegen uiterlijk 15 juni naar volgend emailadres: aepd.aeirbtpi@ ec


Rudy BE06-3008003: het huidige kweekwonder van Dentergem