Zoeken

Ruime belangstelling voor de kijkdag van F & J Vandenheede (Zingem, BE)

Vandaag vond in graanhandel Verbauwhede te Zingem de kijkdag plaats van F & J Vandenheede. Zij stelden hun duiven tentoon die momenteel geveild worden op PIPA. De kijkdag kon rekenen op ruime belangstelling, zoals u kan zien in de fotoreportage.

Op 7 april startte de veiling van F & J Vandenheede, de mannen die 2013 domineerden. 2 Nationale zeges, 2 Nationale Asduifwinnaars, Nationaal Kampioen Fond,... Wie Freddy & Jacques eens persoonlijk wil ontmoeten of hun duiven eens ter hand wil nemen, kon vandaag op de kijkdag langskomen.
Er was geen andere kolonie die in 2013 zo sterk domineerde dan die van Freddy & Jacques Vandenheede. Een bloemlezing van hun behaalde titels in 2013:

1e Nat. Kampioen Fond Jaarse KBDB
1e Nat. Asduif Fond Oude KBDB
1e Nat. Asduif Grote Halve Fond Jaarse KBDB
1e Nationaal Libourne 6.658 Oude duiven
1e Nationaal Libourne 6.134 Jaarse duiven
2e Nat. Kampioen Grote Halve Fond Oude
3e Nat. Asduif Grote Halve Fond Jaarse KBDB
5e Nat. Asduif Fond Jaarse KBDB
7e Nat. Asduif Grote Halve Fond Oude KBDB
...

Kinderen/broers/zussen van deze nationale winnaars, nationale asduiven,... komen in een schitterende veiling op PIPA. De F & J Vandenheede Auction start op maandag 7 april. Naast de veiling van een ronde jonge duiven uit de beste kwekers en vliegers, veilen de Gebroeders Vandenheede ook nog afstammelingen van Nationale Asduiven in de KBDB Auction (start op maandag 31 maart) en enkele toppers in de Belgian Top Loft Auction (start maandag 7 april). Al deze duiven waren te bezichtigen op de kijkdag.

Reacties

Congratulate guys, that is a fantastic achievement!! Smile

Tophok, succes met de verkoop!!