Zoeken

Ronald Lodewijckx (Tielt-Winge, BE) kreeg afgelopen nacht dieven op bezoek

Ronald Lodewijckx, de man die eerder dit seizoen zijn hoogtepunt beleefde door de internationale vlucht uit Marseille te winnen, kreeg vannacht ongewenst bezoek. Dieven gingen aan de haal met 13 duiven.

Dieven braken afgelopen nacht in op de hokken van Ronald Lodewijckx uit Tielt-Winge. Ze hebben 13 duiven gestolen, 7 duivers (van zijn geselecteerde oude vliegduiven voor volgend jaar) en 6 duivinnen! Nadat Ronald eerder dit seizoen sportieve glorie kende met de internationale zege uit Marseille, werd hij nu dus slachtoffer van een laffe diefstal.


Ronald Lodewijckx hier nog met de internationale winnaar uit Marseille in de handen

Reacties

Ronald ik hoop dat deze laffe mensen terstond en met heel veel en lange pijn de dood zullen vinden. Sterkte naar de toekomst toe en ik hoop dat je nog betere duiven kweekt. Groeten Theo

Triestig, zal héél waarschijnlijk niet gebeurd zijn in opdracht van varkenskwekers.

Ik vind dit heeeel erg ...Jaren werken naar een goeie ploeg en dan dit....Hoop dat ze nu eindelijk eens de dieven kunnen vatten !!!

Sterkte Ronald, ik weet jammer genoeg wat het is ...

Guy

Een laffe daad !! Geen andere woorden voor.
Bestaat er geen databank voor aanmelding en raadpleging gestolen duiven?
In de kunstwereld bestaat deze en zo zijn er al veel diefstallen opgelost.
mvg,
Danny

Je zou bang zijn om ne nationaal te winnen !

Veel sterkte ronald, hopelijk worden ze gevat

mvg kristof

Weinig reacties Ronald maar zet alle ringnummers hier op de site en de dieven kunnen er niet mee weg;

het is inderdaad zielig, net als sommige mensen naar doping grijpen om wedstrijden te vervalsen zijn er mensen die er hun hand niet voor omdraaien om op dievenpad te gaan. of dit puur uit geldgewin is om deze duiven te verkopen of om zelf roem mee te halen maakt in deze geen verschil.

persoonlijk denk ik niet dat het bekendmaken van ringen enig verschil zal maken.. waarschijnlijk hebben ze al andere ringen aan....

veel sterkte RONALD HOOP DADERS SNEL GEVAT