Zoeken

PIPA-kijkdag bij Groep De Vroe: andermaal een succes (sfeerbeelden)

De PIPA kijkdag blijft een geslaagde formule, meer dan 150 personen hadden zich ingeschreven en zakten afgelopen vrijdag af naar Merelbeke om enkele juweeltjes te bekijken.

Enkele sfeerbeelden

Internet- en online-veilingen brachten andere tijden. Geïnteresseerden moeten het hier vaak stellen met een foto en, zo mogelijk, een keurrapport van de duif. Een PIPA-kijkdag is een prima initiatief om liefhebber en duif opnieuw met elkaar in contact te brengen.

Een kijkdag biedt de mogelijkheid aan de liefhebbers die duiven aanbieden in een PIPA-internetveiling, hun te koop gestelde duiven tentoon te stellen. Potentiële kopers of andere geïnteresseerden krijgen de kans om deze duiven uit de PIPA-veilingen eens van dichtbij te bekijken en te keuren.
Het stimuleert ook het sociaal contact tussen de duivenliefhebbers onderling. Ervaring en kennis uitwisselen, naast een gezellige babbel over onze duivensport. Een PIPA-kijkdag is tevens een ideale gelegenheid om te networken en ideeën uit te wisselen omtrent onze duivensport in al zijn facetten.
Wij zorgen voor alle ingrediënten en de nodige sfeer om er een gezellige avond van te maken.

Kijkdag op 18 januari van 19u tot 22u

Op deze PIPA-Kijkdag stellen volgende  liefhebbers hun duiven tentoon, die ze aanbieden in één van de PIPA internet-veilingen:

-Team Freddy De Jaeger (30-tal toppers uit hun veiling)
-Sjaak van de Velde & zoon (30-tal toppers uit hun veiling)
-Depasse-Lardenoy
-Annick Goeteyn
-Rudi De Saer  
-Jos & Jan Loobuyck
-DVV-pigeons
-Kevin Saudoyez
-Jean-Pierre Palm

Inschrijven hoeft niet meer. Iets meer dan 160 sportgenoten schreven reeds in om de kijkdag te bezoeken. Sfeer en ambiance verzekerd, om er een gezellige duivenavond van te maken. Ook u bent nog steeds welkom vanaf 19u. Tot dan!?

Plaats van het gebeuren:

Gebouwen De Vroe Groep
Fraterstraat 109 A
9820 Merelbeke

Ligging: De gebouwen van Groep De Vroe zijn opgetrokken langs de E40 Brussel-Oostende. U kan ze bereiken via de afrit Merelbeke, waar ze gelegen zijn  op nauwelijks 2 Km van de afrit.