Zoeken

PIPA lanceert PIPA Collectors Edition V op Olympiade in Poznan – online bestellen mogelijk vanaf 28 januari

Tijdens de Olympiade op 25-26-27 januari in het Poolse Poznan zal de vijfde editie van PIPA Collectors Edition voor het eerst beschikbaar zijn. Het luxe boekwerk wordt dan gratis uitgedeeld op de stand van PIPA– later ook op de beurzen Fugare (België) en de Voorjaarsbeurs in Houten (Nederland).

Door de enorme vraag naar de luxe PIPA boeken, werd de oplage van 20.000 naar 25.000 boeken opgeschroefd in de Engelse en Chinese taal. PIPA Collectors Edition bereikt daarmee wereldwijd een groot publiek. Op China’s grootste beurs Lang Fang in november 2018 verdrongen de mensen zich weer aan de PIPA-stand om een exemplaar te bemachtigen … Ook voor de aanstaande Europese beurzen staan vele pallets met de nieuwe schitterende editie klaar om in boekenkasten wereldwijd te worden bijgezet.

Bestel PIPA Collectors Edition online!

Wilt u ook graag in het bezit komen van PIPA Collectors Edition V, maar bent u niet voornemens een der bovenstaande beurzen te bezoeken? Dan kunt u het boek vanaf 28 januari ook online bestellen! Ga naar www.pipacollectorsedition.com.