Zoeken

Overlijden van de heer Robby Verhoye (Aalter, BE)

We vernemen het overlijden van de heer Robby Verhoye. Hij overleed op woensdag 5 september 2018 thuis in het bijzijn van zijn familie. Robby was lid van diverse duivenmaatschappijen en overleed na een moedig gedragen ziekte op 44-jarige leeftijd.

Het PIPA-team wenst de familieleden en vrienden van Robby veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Reacties

Het bestuur, de leden en het lokaal van de duivenmaatschappij Eerlijk duurt langst - Deinze/Zeveren bieden langs deze hun oprecht medeleven aan bij het overlijden van Robby. We leerden Robby een paar jaar geleden kennen toen hij samen met vader Etienne en hun goeie vriend Gilbert de jaarlijkse Ronde van Belgie kwamen opzoeken met hun duifjes. We merkten dat Robby en Etienne hun hobby met de juiste mentaliteit en ambitie beoefenden en hun duifjes in de beste omstandigheden voorbereiden op de wedstrijden en niet zonder succes. We hoorden ervan dat Robby gezondheidsproblemen had zonder te weten hoe ernstig deze waren. Het nieuws van zijn overlijden kwam dan ook binnen als een donderslag. We wensen de beproefde familie en Etienne in het bijzonder veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Paul Heyerick
EDL - Deinze/Zeveren

Beste familie van Robby

Innige deelneming in deze moeilijke tijden......geen passende woorden zijn er voor dergelijk verlies.....
Van in zijn jeugd door de duivensport begeesterd....altijd mee met vader naar Aalter Brug.....waar is de tijd.....
Hou jullie overeind door de steun van elkaar en weet dat velen met jullie familie meeleven.....een troost.....
En Robby , een behouden laatste vlucht gewenst en misschien tot ooit.....ergens.....

D'Heedene Eddy van "Casa Barca" in Zedelgem.

LANGS DEZE WEG WIL IK OOK MIJN OPRECHTE DEELNEMING AANBIEDEN AAN DE BEPROEFDE FAMILIE VAN ROBBY veel sterkte in deze donkere dagen WE ZULLEN HEM NOOIT VERGETEN HIJ ZAL FEL GEMIST WORDEN IN ONS MIDDEN .

Willy Ledeganck Aalter