Zoeken

Overlijden van de heer Guy Nihoul (Senzeilles, BE) - UPDATE Rouwbrief

We vernemen het overlijden van de heer Guy Nihoul uit Senzeilles. Guy overleed op vrijdag 26 oktober.


Guy Nihoul (links) en zijn vader Roland in 2012, het jaar waarin ze tot 1e Nat. Kampioen Fond KBDB gekroond werden

Vrijdagochtend 26 oktober verloor Guy Nihoul de oneerlijke strijd tegen zijn ziekte. Familie en vrienden hoopten lang op beterschap, helaas verslechterde zijn gezondheid sterk de laatste weken. Tot op het einde bleef Guy vechten gesteund door zijn naaste familie. Zijn vrouw Françoise, schoonzoon Anthony en uiteraard vader Roland verzorgde de laatste weken de duiven. Samen hadden ze nog grootste plannen met de duiven nu Guy sedert enkele jaren op pensioen was. Guy was een fervent duivenmelker die, samen met zijn vader, een prachtig palmares kan voorleggen. Ze slaagden er in om op 4 jaar tijd maar liefst 3 keer nationaal kampioen op de fond te worden (2008-2009-2011).
Bovendien aarzelde Guy nooit om zijn hulp aan te bieden wanneer dat nodig was. Hij heeft veel jonge melkers in de duivensport geholpen en geadviseerd.
Guy had ook de keuze gemaakt om jarenlang uitsluitend met PIPA te werken. Hij was een loyale en trouwe klant. Het is met grote droefheid dat we afscheid van hem nemen.

Het PIPA-team wenst alle familieleden en vrienden van Pierre veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Reacties

Aan de familie van Guy

Hierbij leven wij mee met de familie bij het verlies van u dierbare

Debusschere Roger

C'est avec une profondeur tristesse que nous avons appris la disparition de monsieur Guy Nihoul. Nous avons eu la chance de le rencontrer. Il a été non seulement un grand monsieur de notre sport mais aussi, une personne possédant d'énormes qualités humaines.
Nous présentons nos sincères condoléances à son épouse, à ses parents ainsi qu'à toute sa famille et ses proches.

Didier et Benoît Emo.