Zoeken

Opnieuw inbraakpoging bij Freialdenhofen & Zonen, met ernstige gevolgen

Nadat reeds op 17 en 23 maart jl. inbraakpogingen in de duivenhokken van de Familie Freialdenhofen en Zonen hebben plaatsgevonden, is er op 30 mei om 23.39 uur wederom ingebroken.

Ook deze keer werkte de alarminstallatie perfect, maar de inbreker sloeg hierdoor niet op de vlucht. Gevolg hiervan was dat het tot een handgemeen kwam met Heiko Freialdenhofen die door 3 messteken van de inbreker gewond raakte.

Op de videobeelden van de bewakingscamera's in de duivenhokken is de inbreker heel goed waarneembaar. De videobeelden worden door de recherche van de Kreis Düren nauwkeurig onderzocht.

Er is een beloning uitgeloofd van € 2.500 voor hij/zij die aanwijzingen of inlichtingen kan verstrekken, die leiden tot de aanhouding of het bekend worden van de identiteit van de dader. Hiervoor  kan contact worden opgenomen met Herr Hunf (tel 0049 2421 9498543) of met de familie Freialdenhofen.

Sandgracht 13 
D-52457 Aldenhoven 4
Tel: 0049 / 24648841
Fax: 0049 / 2464908384

Reacties

Niet te geloven dat het al zo ver is gekomen, dat men elkaar al begint neer te steken voor een hoopke pluimen dat de meeste mensen liever kwijt dan rijk zijn...

is niet te geloven dat deze inbreker niet een pak rammel heeft gekregen ! De volgende keer (hopelijk zal die niet komen !) hok maar open laten staan (wordt er ook niet vernield) en Politie gelijk inschakelen. Dan eventueel alle uitgangen blokkeren of autobanden lek steken. Hoe zouden de daders anders weg moeten ? Te voet en een korf met duiven ? Dat lukt niet snel.

De dader snel opsporen en alles laten vergoeden en gelijk opsluiten een 5-tal jaren.

Heel veel sterkte toegewenst voor Heiko Freialdenhofen.

Triest, nog even dan moet je als duivenmelker een keflar jasje aan de kapstook hebben hangen ipv een stofjas.

geen worden