Zoeken

Ontdek op zondagavond 22 januari al uw favorieten in de veiling Geert en Annick Vanrenterghem

Van maandag 23 januari tot en met zondag 5 februari loopt één der meest spraakmakende duivenveilingen van dit winterseizoen. Geert en Annick Vanrenterghem brengen hun gouden kweekbron integraal onder de veilinghamer, aangevuld met de onbevlogen jongen 2016. Ontdek het volledige aanbod al op zondagavond 22 januari, vlak na afloop van de laatste veiling.

Om en bij de 192 pareltjes uit het ‘bijhuis Gaby Vandenabeele’, zoals de kolonie van Geert en Annick Vanrenterghem bij insiders wordt omschreven, gaan er zondagavond online. Een dagje vroeger dan normaal zodat u extra tijd heeft om het aanbod grondig te doorlopen. Met een weelde aan kweektalent en bewezen stervliegers op eigen hok, met ronkende prestaties tot op provinciaal en nationaal vlak, zeker geen overbodige luxe.
Stem daarom zondagavond - nadat de laatste veiling afgelopen is - zeker af op PIPA, en bekijk welke pareltjes Geert en Annick onder de veilinghamer brengen.
Zo ontdekt u misschien al enkele van uw droomduiven om uw kolonie te versterken en/of een gevoelige kwaliteitsinjectie te geven. Vanaf maandag 23 januari klokslag 17 uur kan u dan bieden op uw favorieten.