Zoeken

NPO - Nationale Kampioenschappen Jeugd 2008

Tijdens de Nationale Jeugddag in november lukte het helaas niet om de Nationale Jeugdkampioenen van Nederland te huldigen. Het was de bedoeling dat deze uitslag automatisch berekend zou worden, maar de combinatie van de nieuwe regels en technische mogelijkheden bleek te ingewikkeld. Bestuur NPO heeft daarom besloten om de regels van het kampioenschap van 2008 aan te passen en het insturen van de uitslagen volgens de oude manier te laten plaatsvinden. Dat betekent dat de jeugdleden zelf de uitslagen in moeten sturen, wanneer zij vinden dat ze kan maken op het kampioenschap. Formulieren Vanuit Bureau NPO hebben alle leden die vorig jaar aan de voorwaarden voldeden een brief met bijbehorende formulieren ontvangen.

Heb je niks ontvangen, ga dan naar www.npo.nl. Ook daar zijn de formulieren én spelregels te vinden. De eerste inzendingen zijn al binnen. Inzenden kan tot 28 januari 2009. Prijsuitreiking 
Tijdens de Voorjaarsbeurs in Houten, worden de Nationale Jeugdkampioenen gehuldigd. Deze beurs wordt gehouden in het weekend van 28 februari en 1 maart.