Zoeken

Nieuwe veilingen: Sangers Pigeons, Collectors Items & Big Andy's One Loft Race

Woensdag 5 juni om 17u starten deze nieuwe veilingen: Marcel Sangers (NL), Collectors Items & Big Andy's One Loft Race.

Sangers Pigeons BV (NL)
Jongen uit de beste kwekers

Onnavolgbaar - zo kunnen de prestaties van Team Sangers de afgelopen jaren worden bestempeld! Zeges tegen duizenden duiven en asduiven tot aan Nationaal niveau zijn alleszeggend. De sleutel naar het succes ligt met name in de kruising van de oude Sangers lijnen met de fameuze Kittel dynastie van Dirk Van Den Bulck … Sangers Pigeons bezit met Angelina en Gold Dust waarschijnlijk de twee beste zussen van Kittel wereldwijd en Skittel (zoon Kittel) is ook een absolute topkweker! Maar ook de Lincia dynastie van Stefaan Lambrechts viert hoogtij binnen de Sangers kolonie, met verschillende kinderen en broers/zussen van dit fenomeen. Sangers Pigeons biedt in veiling aan kinderen van de meest waardevolle kwekers en vliegers.

Collectors Items
Met de komst van Internet won de duivensport mondiaal enorm aan status. En sinds PIPA duiven van de top uit de duivensport tot in iedere uithoek van de wereld levert, zitten er briljantjes verspreid over de globe die zeer zeldzaam zijn of zijn geworden. Kinderen van toppers - vaak zelf niet meer in leven - of duiven uit gerenommeerde bloedlijnen die zich ontpopten tot fantastische kwekers. In deze veiling een prachtige groep unieke duiven - speciaal voor de kenners van kwaliteit!

Big Andy's One Loft Race (USA)
Winnaars en asduiven

De rol die Andy Larentzakis vervult in de Internationale duivensport heeft grote impact gehad op duivensport in het Noord-Amerikaanse continent. Als tussenpersoon zorgde Andy dat er met regelmaat duiven van top kwaliteit vanuit Europa verkassen naar Noord-Amerika en daar hun sporen verdienen … nazaten van deze geïmporteerde duiven weten hun graantje mee te pakken op de talrijke Eenhoksraces die Amerika rijk is. Andy besloot zelf de handschoen op te pikken en organiseert sinds enkele jaren de Big Andy’s International One Loft Challenge in Spring Hill, Florida. Met in de strijd kinderen uit de beste kwekers en vliegers van tophokken. De winnaars en asduiven van deze prestigieuze eenhoksrace komen nu in veiling op PIPA!