Zoeken

Nieuwe veilingen

Vandaag, maandag 8 januari, starten 9 nieuwe veilingen. Deze veilingen eindigen op zondag 21 januari. De veiling: Jewels Hyper Exclusive start op dinsdag 9 januari.
Kees Nijeboer (NL)
Topvliegers + jongen uit beste kwekers
Een Nederlandse topkolonie bevindt zich onder de pannen van Kees Nijeboer uit De Pollen. Van tophokken als Pieter Veensta en G&S Verkerk kwamen rechtstreekse duiven naar het hok Nijeboer en nazaten van deze goudklompjes behaalden vele hoogtepunten. In een zeer selecte veiling biedt Kees enkele toppers in veiling. Zoals 1e NPO Sens winnaar Sir Roelof (totaal 3x 1e) … de 1e asduif De Barones (zus 1e Nat. Troyes 17.351 d.) … 2x 1e prijs winnaar en 6e NPO Chateauroux Dochter Miss Blois … en kinderen van, boers en zussen van 1e Nat. Troyes winnares Kleine Sola.

 

Chris Debacker (BE)
Prestatieduiven + jongen uit beste kwekers
De provinciale zeges van Chris Debacker in 2017 waren niet meer op één hand te tellen. Drie vanuit Fontenay en telkens één uit Orléans, Tulle en Chateaudun. Zes stuks, daarmee doet Chris zijn nieuwe bijnaam Mister Provinciaal eer aan. Stambeer Nick (Vandenabeele x Cools) draagt zorg voor het overgrote deel van het succes en was de opmaat naar een zeer succesvolle samenkweek met Rik Cools, waarvan beide mannen nu een aantal jaren al vruchten plukken. In een mooie veiling op PIPA biedt Chris Debacker o.a. de topvliegers Zoran, Abselem, Bertha, Bianca en Bean in veiling aan, samen met jonge duiven uit toppers als Amigo, Valbert, Tilly, Ulban en Salomez.

 

Jos Thoné (BE)
Jongen uit beste kwekers
De connectie tussen Jos Thoné en successen is er één die nimmer aan kracht inboet. Ondanks verschillende veilingen van alle toppers in het verleden, gelukt het Jos telkens in ‘no time’ terug te keren aan het front en de pannen van het dak te vliegen. In deze veiling een belangrijke rol voor snelheidsiconen op de hokken van Jos … Fast Faster Fastest is het motto in de veiling met daarin een flinke dosis bloedlijnen van Kajo (1e prov. asduif snelheid KBDB en 14x 1e), Avril (20x 1e prijs), Cavendish (1e prov. asduif snelheid KBDB) en Sachi (1e Nat. La Souterraine 23.848d.) … maar ook voor de nieuwe toppers Babe (1e Nat. asduif LCB en 1e prov. / 3e Nat. asduif snelheid KBDB 2017), Star (Supervlieger) en Gagan (1e-1e-1e-2e-2e-2e).

 

Team De Jaeger (BE)
Jongen uit beste kwekers & vliegers
Met de veiling van een aantal jonge duiven uit de beste vliegers en kwekers van Team De Jaegers komt het beste van de Belgische duivensport onder de digitale hamer. Na topjaren met o.a. de 1e Nat. asduif fond oud KBDB 2015 en Algemeen Kampioen Belgische Verstandhouding-Entente Belge 2015 en 2016 … een uitzonderlijk aantal top noteringen in 2016 … leverde 2017 o.a. na de 2e Nationaal Bourges als pronkstuk de 1e Nationaal Brive op met Mariano … en daarnaast een groot ensemble aan eervolle vermeldingen. Uit alle beste kwekers en vliegers biedt Team Freddy De Jaeger jonge duiven aan.
 

Loading ...

Loading ...


Loading...