Zoeken

Limburgse duivenliefhebbers steunen voor 23ste keer Kom op tegen Kanker

Op vrijdag 19 oktober vindt in Zaal Altenaar in Alt Hoeselt de slotavond 2018 plaats van de 23ste prijsvlucht ten voordele van Kom op tegen kanker. Aan de wedstrijd uit Sourdun namen 1.107 oude, 1.394 jaarse en 2.808 jonge duiven deel.

De slotavond van Kom op tegen kanker groeit ieder jaar uit tot een sfeervol gebeuren met aan keure aan gratis prijzen. Al 22 jaar lang zorgt het organiserend comité ervoor dat de Limburgse melkers hun hart late spreken voor het goede doel.  De vlucht krijgt dan ook ieder jaar een bijzondere plaats op de Limburgse vluchtkalender. Tijdens het slotevent Sourdun-KOTK worden de verschillende laureaten van deze vlucht fors in de prijzen gegooid. De provinciale winnaars krijgen van de internationale duivenkrant La Colombophile Belge een prachtige trofee voor hun eersteprijsvliegers.


Het organiserend team van Kom op tegen Kanker in Limburg

Op vrijdag 19 oktober vanaf 19.30u zijn de winnaars welkom om hun prijs persoonlijk te komen ophalen en mee te genieten van deze mooie avond waarvan de netto opbrengst wordt overgemaakt aan Kom op tegen kanker. Uiteraard zijn ook de niet-winnaars meer dan welkom.

Geen lege handen

Met de resterende bons Jans mee naar de zaal zijn een resem prijzen Beyers te winnen, geschonken door Jo en Edmond Jans. Uiteraard is er de traditionele veiling van bons met tal van speciale schenkingen van duiven en bons door nationale, provinciale en regionale winnaars. Aan de zaaltombola zijn heelwat prijzen verbonden met een prachtige hoofdprijs geschonken door Wara. Centraal staat de huldiging van de provinciale winnaars Sourdun 2018 door La Colombophile Belge, de huldigingen van de gewestelijke winnaars van oude, jaarse en jonge duiven met prijzen ter waarde van 7.000€.


Voorzitter Jean Hulshagen: "De slotavond op 19 oktober wordt weer een topgebeuren."

De slotavond wordt muzikaal opgeluisterd met fijne muzikale acts en bezoek van entertainer Jos Roofthooft. De inkom is gratis, de drank niet duur en niemand gaat met lege handen naar huis. Kortom, op de slotavond KOTK op 19 oktober in Alt Hoeselt laat duivenminnend Limburg zijn goed hart zien.

Bekijk hier de winnaars  en het prijzenpakket van de KOTK-vlucht 2018.