Zoeken

Eerste afgelastingen voor de vluchten van komend weekend

In een gezamenlijk schrijven, delen de transporteurs Bauwens, Martens en Lathouwers mee dat zij dit weekend nog geen duiven zullen vervoeren, en de geplande vluchten met hun vervoer dus niet doorgaan.

Beste klant,

Dit is de weersvoorspelling voor zondag 11/03/2018 op de site www.meteo.be , officiële site van het KMI :
Zondag wordt het uiterst wisselvallig met regen of intense buien. Lokaal kan er veel regen vallen. De maxima liggen tussen 8 en 12 graden. De wind is zwak tot matig en waait uit oostelijke richtingen, later in de Ardennen mogelijk uit zuid.

Dit zijn uiteraard geen ideale weersverwachtingen om een seizoen te starten en vele liefhebbers hebben bovendien nog onvoldoende de kans gehad om hun duiven klaar te maken voor de vlucht (met de vriestemperaturen van vorige week). Komt daar nog bij dat wij reeds van vele maatschappijen afmeldingen/vraag om annulatie hebben ontvangen, we zijn dan ook nog maar 10/03-11/03.

Deze punten in acht nemend, zijn wij daarom van mening dat het beter is om dit weekend niet te rijden. Bij deze dus de bevestiging dat onze verzendingsagentschappen dit weekend 10/03-11/03 geen duiven zullen vervoeren op geen enkele vlucht (dus geen Arras, Quiévrain, Momignies of andere kortere vluchten). We denken dat dit voor de meesten onder ons de beste oplossing is.

We hopen de week nadien te kunnen starten met beter weer en volle moed. Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Met hoogachting,

Transport Bauwens & zoon bvba
Lathouwers & co bvba
Transport Martens – Verougstraete bvba”

Met vriendelijke groeten,
Johan Bauwens