Zoeken

DVV Pigeons uit dankbaarheid voor raad en daad van PIPA bij organisatie van veiling

Niet alleen Dominique Velghe was onlangs tevreden over zijn veiling, ook Rudi Vandeputte uitte namens DVV Pigeons zijn dankbaarheid voor de begeleiding die hij, Tom Van Gaver en Johan De Vroe de afgelopen weken kregen tijdens de voorbereidingen van hun finale verkoop. "Waar voor je geld", zoals Rudi het zo mooi verwoordde.

Hoi PIPA-team

Het resultaat van onze verkoop is héél mooi, zeker wanneer we rekening houden met volgende feiten:

  • DVV Pigeons was eigenlijk nog maar enkele jaren aan het klimmen naar boven, ook al hadden we inmiddels al een mooi plaatsje tussen de echt beteren verworven.
  • 309 duiven in verkoop is niet weinig, ook al zijn het er eigenlijk van drie hokken samen.
  • Het veilingaanbod bestond voor meer dan 15 % uit jongen, iets waarvan PIPA op voorhand gezegd had dat het misschien iets te veel was met het oog op het gemiddelde.
  • Niet al onze duiven hebben bekende namen in de pedigree terwijl dat wel zeer belangrijk is op commercieel vlak. De duivinnen Just Me en Mata Hari bijvoorbeeld zijn op prestatievlak sublieme duiven, maar hebben ook een bescheiden afkomst. Dat zag je ook aan de prijs waarvoor ze uiteindelijk verkocht werden.
  • De melkers die we vooraf hoorden dachten allemaal dat we iets boven de 1.000 EUR gemiddeld gingen uitkomen. Achteraf waren die allemaal lovend over het resultaat.

Ik zei het al net voor onze verkoop online ging: De (bege)leiding die door PIPA gegeven wordt bij dergelijke verkoop is echt wel schitterend. Als verkoper krijg je waar voor je geld. Ook bij zaken waarover we vooraf onze twijfels hadden of iets echt wel zo was, moesten we achteraf vaststellen dat de ervaring van waaruit PIPA spreekt wel degelijk leidt tot de juiste beslissingen. Vanzelfsprekend zorgt dat alles voor een mooi resultaat, zowel voor de verkoper als voor PIPA zelf. We zijn echt wel tevreden, op alle vlakken!

Van harte dank aan iedereen die meegewerkt heeft om dit mooie resultaat te bekomen. En ook bedankt aan alle bieders en kopers voor het vertrouwen in ons en onze duiven.

Groetjes

Rudi


Het einde van een tijdperk: Tom Van Gaver, Johan De Vroe en Rudi Vandeputte als DVV Pigeons