Zoeken

Definitief: G. & S. Verkerk verhuizen!

In een eerder artikel op pipa hebben wij u bericht dat Gerard en Bas Verkerk op zoek waren naar een nieuwe locatie i.v.m. langdurige problemen met de buurt.

Wij kunnen nu melden dat zij erin geslaagd zijn om een oude boerderij met ruim 3 ha. grond aan te kopen. Vergunningen, e.d. zullen nog wel even tijd in beslag nemen, maar dat kan de pret niet drukken. Gerard en Bas zullen Afd. 5 Zuid-Holland onveilig blijven maken en hebben iets gevonden in de regio Gouda. Hopelijk kan er al aan de natour met jongen deelgenomen worden, zodat in 2011 een complete vliegploeg geformeerd kan worden.

Deze verhuizing biedt ook mogelijkheden voor de toekomst. De wens om ook eens aan 800/900km-vluchten deel te nemen kan hier in vervulling gaan.
Wij wensen Gerard en Bas een goede toekomst en continuering van hun geweldige prestaties toe.

 

Reacties

We zullen jullie op de voet volgen !!!!
Veel succes in de nabije toekomst.

Groeten Frederik

Ik wens Gerard en Sebastiaan heel veel succes in nieuwe accomodatie!

We houden jullie op hoogte!

Tot ziens kanjers.

Met vriendelijke groeten Pascal

Eindelijk verlost van een hoop stress....

Succes!

Succes mannen,

Altijd lekker, een frisse nieuwe start.

Dag Gerard en Bas,

Het is er dan toch eindelijk van gekomen. De rust en zekerheid hierover zal niet alleen van grote invloed zijn op jullie priveomstandigheden, maar zeker ook op de prestaties van de duiven in de toekomst. Nu optimale mogelijkheden voor handen komen, acht ik het behalen van opnieuw onnavolgbare uitslagen voor de hand liggend. Daar staan de kwaliteit van de duiven en jullie vakmanschap borg voor. In ieder geval wens ik jullie veel woonplezier op de nieuwe stek.

mvgr.
Nico Meuwsen Nijmegen

Veel succes op de nieuwe lokatie
gaat zeker goed komen met jullie kennis en inzet in de sport.

Mvrgr Jan , Jaap Poelman en
piet klapwijk

Hoi Gerard en Bas (en andere familie ) Heel verstandig om te gaan verhuizen, wij hebben het al eens gesuggereerd bij een van onze bezoekjes. Hopelijk zijn jullie van alle ellend verlost en kan de duivensport weer met alle plezier worden beoefend! Weten zeker dat met jullie kennis en geweldige duiven het niveau binnen korte tijd weer terug is. Al is het nog even weg toch wensen wij jullie allen veel woonplezier toe. Met sportgroeten Frans en Betsie van Heteren te Doetinchem.