Zoeken

Breng je leden direct op de hoogte van de lokale uitslag in de rubriek Clubs

Nu de ophokplicht officieel volledig van de baan is, maakt iedereen zich op voor de eerste vluchten van dit seizoen. Dat betekent dat binnenkort ook weer talloze lokale uitslagen van de band zullen rollen. De snelste en gemakkelijkste manier om die te verspreiden onder je clubleden is via onze razend populaire rubriek Clubs.

Vliegensvlug op de hoogte

Tijdens de drukte van het vluchtseizoen wil iedereen zo snel mogelijk de eigen klasseringen en die van de concurrentie weten. Liever dan te wachten op de papieren uitslag in de brievenbus, krijg je die liever binnen de kortste keren op je scherm te zien. Dat bewijzen de dik twaalf miljoen paginaweergaves van de Clubsrubriek gedurende gans het vluchtseizoen. Als clublid kan je eender welke club volgen waardoor je onmiddellijk op de hoogte gebracht wordt van nieuwe uitslagen of ander nieuws van die club. Gedaan met wachten dus!

Slechts enkele muisklikken werk

Als bestuur wil je je leden zo snel en gemakkelijk mogelijk de uitslag van het afgelopen weekend bezorgen. Niets is zo snel als de uitslag digitaal uitsturen, en via de rubriek Clubs worden de leden die de clubpagina volgen bovendien automatisch verwittigd wanneer de uitslag beschikbaar is. Of het veel moeite kost om een uitslag op de clubpagina te plaatsen? Nee, in welgeteld drie muisklikken staat de uitslag online voor iedereen! Simpeler kan niet.

Maak vandaag nog je eigen pagina onder Clubs aan

De rubriek Clubs is vast en zeker de snelste en minst tijdrovende manier is om de clubuitslag naar je leden te sturen. Zij hoeven niet te wachten op de papieren uitslag en jij hoeft hen zelfs niet te verwittigen dat de uitslag eraan komt. Maak daarom vandaag nog je eigen pagina onder Clubs aan!