Zoeken

Breng een bezoekje aan de PIPA-stand op Fugare 2018

Met exposanten en bezoekers uit meer dan 15 landen maakt Fugare zich opnieuw op voor hét internationale duiventreffen van het jaar. Meer dan 100 (!) aanbieders presenteren er alvast al hun nieuwigheden. Ook PIPA is uiteraard opnieuw van de partij. U kan ons vinden op stand 618.

Fabrikanten van voeder- en duivensupplementen zijn er present om hun laatste ontwikkelingen te promoten.

Hokken- en volièrebouwers vanuit de Benelux delen er hun knowhow met de bezoekers. Informatie over DNA en genetisch advies kan ingewonnen worden bij diverse veeartsen op de beurs. Maar ook transportbanden, bagagedragers, jonge duivenrennen, weduwnaarshokken, verwarmingssystemen, drinksystemen,… alles is te zien op Fugare 2018

Daarnaast presenteert Fugare ook meer dan 10 one loft races die de internationale beurs kleuren met prijsuitreikingen van wedstrijden van over de hele wereld: Zimbabwé, Bulgarije, Spanje, Portugal, Roemenië , Tenerife en Portugal!

Tenslotte verzamelt de beurs ook opnieuw een aantal topliefhebbers en kweekcentra op de beurs waaronder Gino Clique, Annemie Vanhee, Marc en Geert Polin, Emiel Denys, Depasse Lardenoye en Joël Verschoot,…

Fugare verzekert u een volledig én internationaal aanbod alsook een dagvullend randprogramma met diverse prijsuitreikingen. Afspraak op zaterdag 10 en zondag 11 februari 2018 in hal 6 van Kortrijk Xpo (B). Meer info op www.fugare.be.

Praktische info:

Dagen en openingsuren

Zaterdag 10 februari 2018 van 9u00 tot 18u00

Zondag 11 februari 2018 van 9u00 tot 16u00

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (België)

Hal 6

Toegangsprijs

10,00 EUR per persoon.

Vrouwen en kinderen < 12 jaar gratis

Meer info

W: www.fugare.be

E: oeg.r muri@jopckxatorfk