Zoeken

Bestel vanaf nu de Gaston Van de Wouwer-catalogus

Vanaf 13 oktober verkoopt Gaston Van de Wouwer, bekend van De Kaasboer en talloze prestigieuze overwinningen, met uitzondering van twee ronden jongen van 2014 zijn ganse hebben en houden. Om alle geïnteresseerden een idee te geven van wat Gaston allemaal in petto heeft, kan u nu al de catalogus downloaden of bestellen.

Dat Gaston Van de Wouwer gouden handen heeft, staat buiten kijf. Zo wonnen zijn duiven al onder meer twee nationaals, twee zonaals, een ganse rist provinciaals en talloze provinciale en nationale asduiftitels. De rode draad in dit succesverhaal valt terug te voeren op één enkele duif, de stamdoffer De Kaasboer. Àlle duiven van Gastons kolonie hebben namelijk het Kaasboerbloed door de aderen stromen. Zij worden gekenmerkt door een stalen gestel en een ongeëvenaarde winnaarsmentaliteit. Dat deze eigenschappen bij het inkruisen van de Van de Wouwer-duiven ook werden overgezet naar andere hokken blijkt uit de ontelbare topprestaties die bij collega-liefhebbers werden neergezet. Een bloemlezing van de referenties, waaronder maar liefst vijf nationale winnaars in de laatste vier jaar, vindt u hier.

Wenst u uw winstkansen te verhogen? Sla dan uw slag van 13 tot en met 25/26 oktober wanneer alle Van de Wouwers, met uitzondering van twee ronden jongen van 2014, in veiling komen. Download hier de Engelstalige catalogus om te weten welke koopjes u allemaal kan doen. Heeft u liever een papieren versie in handen? Dan kan u die hier via het invulformulier de catalogus bestellen. De catalogus kost 5 EUR, inclusief verzending. U kan betalen per overschrijving en ontvangt de bankgegevens na het versturen van uw bestelling. Veel kijk- en leesplezier!