Zoeken

2de Duivenmarkt en promo jeugddag te Temse - 2008

Ook dit jaar was het Jeugd Ontmoetigs Centrum “Den Artist” op zondag 26 oktober 2008 in de ban van de duivensport.
Boven, onder, links en rechts overal waren er pluimen te bespeuren. Dit van zowel regionale, provinciale en nationale kampioenen uit de duivensport welke deelnamen aan deze duivenmarkt. Waarvoor dank aan de deelnemers en aanwezigen welke deze dag aangenaam maakte. Het bezoekersaantal overtrof weer de verwachtingen en door de herschikking van de zaal tegenover vorig jaar was alles overzichtelijker geworden met meer zitplaatsen dan de eerste editie.
Inderdaad duiven waren er voor iedereen zowel de vitesse liefhebber als de fondliefhebber. Zo kon iedereen uit een mooi aanbod kiezen om zich te versterken voor de toekomst. Zelfs de liefhebbers die eens een ander kleurtje op de hokken wilde had keuze over. Ja er waren snelle duifjes bij de collectie er was er zelfs eentje die een demonstratie gaf hoe snel hij wel uit een keefje kon ontsnappen. Dit om toch niet van baasje te moeten verwisselen en leuk boven alle bezoekers de markt kon aanschouwen.
Hoog en droog moet die gedacht hebben. Het marktgebeuren werd eveneens gecombineerd met het aspect Promo Jeugd en starters in de duivensport. Dit door toedoen van tal van sponsors en Kampioenen uit de sport die iets extra wegschonken voor de jeugdliefhebber maar ook informatie meegaven aan de jeugdliefhebber. Het podium met jeugdschenkingen was dan ook goed gevuld met deze sponsorpakketten, waardebons, tegoedbons en duifjes. Voor al deze schenkingen wil de organisatie alvast iedereen bedanken die hiervoor zijn steentje bijgedragen heeft. !!Aandacht Aandacht Aandacht !!

 

Al deze schenkingen werden uitgereikt door de belleman van Temse welke met luide en duidelijke stem er voor zorgde dat elkeen dit kon horen. Informatief voor de starters en jeugdliefhebbers waren er info en welkombrochures van de K.B.D.B. welke vlot bedeeld werden.
Ook een mooie powerpoint voorstelling over de ogentheorie gemaakt door Dhr Mebis viel in de smaak en kon op veel belangstelling rekenen. De promo film van N.P.O. stichting promotie duivensport werd door de meeste jeugdleden bekeken en konden de bouwtekeningen van deze promo hokjes opvragen. Alvast vele blije gezichten op deze dag die uitkijken naar de toekomst .De duivensport promoten………ons allen plicht !!