Zoeken

Informatie over duivenliefhebber Vervloesem R & P

Nieuws

(23/10/2014) Ook R&P Vervloesem (Rijmenam, BE) voor 36 maanden geschorst en een boete van €15.000

Na Roberto Panza eerder deze maand, schorst de KBDB ook René & Patrick Vervloesem uit Rijmenam, met dezelfde strafmaat als Panza, na hun positieve test op atropine. Het verdict is keihard. Samen met hun raadsman trekken ze nu naar de burgerlijke rechtbank.

Nieuws

(01/09/2014) Antwerpse tandem R&P Vervloesem (Rijmenam, BE) verklaart in open brief positief te hebben getest op doping

De Antwerpse tandem R&P Vervloesem uit Rijmenam heeft positief getest op atropine. Dat laten Patrick en Bieke Vervloesem zelf weten in een open brief aan de pers, waarin ze ook gissen naar de oorsprong van dat verboden middel.

Reportage

(21/10/2013) Brabantse Unie maakt haar kampioenen van 2013 bekend - update

De Brabantse Unie heeft de voorlopige uitslagen van haar kampioenschappen 2013 bekendgemaakt. Koningen van de Brabantse Unie zijn dit jaar Rene en Patrick Vervloesem uit Rijmenam. Vorig jaar waren zijn nog 2e in datzelfde klassement. De kampioenen zullen worden gehuldigd op vrijdag 8 november in De Waerboom in Groot-Bijgaarden.

Reportage

(23/05/2012) Vervloesem R. & P. (Rijmenam, BE) walsen over de concurrentie

Afgelopen weekend vond in Brabant de provinciale vlucht vanuit Vierzon plaats. Voor velen een laatste troepenschouwing in aanloop naar Bourges Nationaal van toekomend weekend. Wiens duiven zeker klaar zijn voor de strijd, zijn deze van Vervloessem R. & P. uit Rijmenam. Bij de jaarlingen werd het een klinkende zege tegen 932 concurrenten.

Reportage

(21/10/2011) Kampioenschappen Brabantse Unie

De kampioenen van de Brabantse Unie zijn gekend. Koningen van de Brabantse Unie zijn Rene & Patrick Vervloesem uit Rijmenam. Zij wonnen ook de kampioenschappen halve fond jonge, halve fond oude en het algemeen kampioenschap halve fond. Tevens hebben zij de beste asduif op de halve fond in de categorie oude.

Reportage

(17/06/2011) Vervloesem & Zoon (Rijmenam – B) uitmuntend met 1e-2e s-Nat. Chateauroux 8.094 jaarlingen

Met een grote reputatie op de zware halve fond en in 2011 alweer handenvol 1e prijzen op zak, werden Patrick en Bieke Vervloesem al vlot tot kanshebber voor de semi-Nationale Chateauroux van 11 juni jl. gebombardeerd. Dan 1e en 2e tegen 8.094 jaarlingen winnen met twee magnifieke madammen … dan moet u wel van zeer goede huize komen!

Reportage

(09/06/2009) Vervloesem & Zoon, Rijmenam (BE) winnen Semi-Nationaal Chateauroux 10.549 jaarlingen.

Rene & Patrick Vervloesem zijn de jongste seizoenen aan een opmerkelijke opmars bezig op de Provinciale en Semi-Nationale ‘Grote Halve Fond’-vluchten. Rijmenam ligt op de grens met Vlaams-Brabant, maar ook op de grens tussen het spel op de middenlijn en de oostenlijn die...