Zoeken

Informatie over duivenliefhebber Verstraete Raoul & Xavier

Reportage

(02/12/2015) Raoul & Xavier Verstraete (Oostakker, BE) staan voor 45 jaar topduivensport

Een succesverhaal dat begon met de Gouden Bol in 1970, en dat nu - ruim 45 jaar later - nog steeds stand houdt met de dynastie van de Topstar en diens zoon Xtra. Het geheime recept: kweken uit superieure crackduiven, uit echte winnaars!

Reportage

(09/12/2014) Raoul en Xavier Verstraete (Oostakker, BE) liggen met Topstar aan de basis van nationale en internationale overwinningen

Zelf wonnen ze 1e Nat. Cahors 2008 met Xtra, terwijl Etienne Meirlaen 1e Internat Narbonne 2011, Erik Limbourg 1e Internat Perpignan 2014, en Gaby Vandenabeele 1e Nat. Tulle 2014 wonnen met stuk voor stuk kleinkinderen van Topstar. Fenomenaal!

Reportage

(04/01/2014) Raoul & Xavier Verstraete (Oostakker, BE) blijven hoge ogen gooien

Bijna een halve eeuw aan de top. Jaar na jaar blijven pieken en knalprestaties neerzetten vanaf de provinciale en nationale grote halve fond tot de internationale fond. Het is voor heel weinig kolonies weggelegd.

Reportage

(14/06/2013) De hoofdrolspelers uit de Vlaanders tijdens het weekend van 8 juni

De nationale vluchten uit Poitiers en Montélimar werden twee kuitenbijters van formaat. Duiven die niet echt top waren, werden gewoon weggeblazen door de stevige noordoostenwind, en kwamen niet in het stuk voor.

Reportage

(08/01/2013) Raoul & Xavier Verstraete (Oostakker, BE) nu ook 1° Kampioen Grote Fond 2012 bij Cureghem Centre!

Noem het gerust het zoveelste hoogtepunt in de fantastische duivencarrière van duivensporticoon Raoul en zoon Xavier Verstraete. Zonder meer zijn zij één der meest gelauwerde kolonies die ons duivenlandje rijk is!

Nieuws

(17/03/2012) Poging tot inbraak bij Raoul & Xavier Verstraete (Oostakker, BE)

Deze nacht vond rond 23.45 uur een inbraakpoging plaats in het duivenhok van Raoul & Xavier Verstraete in Oostakker.

Reportage

(08/01/2012) Raoul & Xavier Verstraete (Oostakker, BE), titel van ‘Algemeen Kampioen van België KBDB 2011’ bekroning van een rijk gevulde carrière

Ruim 40 jaar draait de Oost-Vlaamse succesformatie van vader Raoul en zoon Xavier Verstraete reeds mee aan de top van onze nationale duivensport! De kersverse titel van ‘Algemeen Kampioen van België KBDB 2011’ is dan ook een dikke kers op de taart… de kroon op 40 jaar duivenspel op verheven niveau!

Reportage

(28/02/2011) Wendy van Wanten zorgt voor sfeer en ambiance op feest "Riddersclub van België"

De ‘Riddersclub van België’ bestaat 32 jaar en is zonder twijfel één der grootste, en vooral mooiste ‘vriendenclubs van België’ voor duivenliefhebbers! Een club met uitstraling, met ‘présence’!

Reportage

(31/12/2010) Raoul & Xavier Verstraete - Oostakker voor het 2° jaar op rij ‘Algemeen Kampioen Belgische Verstandhouding - Entente Belge 2010’!

De titel van Algemeen Kampioen bij de Belgische Verstandhouding is één der meest prestigieuze titels die jaarlijks wordt uitgereikt, en waar ieder fondliefhebber van droomt die ooit eens op zijn palmares te kunnen bijschrijven!

Nieuws

(30/05/2010) Raoul & Xavier Verstraete - Oostakker : Morele winnaars, maar VERWARRING TROEF!!!!!!!

De eerste nationale vlucht die de KBDB zelf organiseerde leverde een eerste drama op ... Terwijl men bevestigt aan de Heren Verstraete en aan het inkorvingslokaal van Eeklo dat ze GEEN nationale winnaars zijn plaatst de KBDB als organisator een uitslag met WEL Verstraete als eerste. Wat is het nu vraagt iedereen zich af.

Reportage

(06/01/2010) Raoul & Xavier Verstraete - Oostakker (BE) De meest gelauwerde kolonie van België in 2009

Vlakbij de toren van ‘Onze Lieve Vrouw’ van Oostakker - Lourdes werd al menig stukje duivengeschiedenis geschreven op de hokken van vader Raoul en zoon Xavier Verstraete. Bijna 40 jaar ononderbroken duivensucces… toegegeven, het is aan weinigen onder ons gegeven.