Zoeken

Informatie over duivenliefhebber Steenbergen Stefan & Albert

Nieuws

(21/10/2014) Overlijden van de heer Albert Steenbergen (Herk de Stad, BE)

We vernemen het overlijden van de heer Albert Steenbergen uit Herk de Stad. Hij overleed gisteren op 77-jarige leeftijd. Albert vormde een ijzersterke tandem met zoon Stefan, samen wonnen ze meerdere nationale en provinciale zeges.

Reportage

(11/06/2012) Steenbergen S & A (Herk-de-Stad, BE) breien verder aan successtory

'Goede duiven stammen niet af van flesjes of pillen.' Een quote die kan tellen, maar die Stefan en Albert Steenbergen wel regelrecht naar de nationale top geleid heeft. Met de 1e provinciaal Chateauroux 1036 jaarse en 2e provinciaal Limoges 1152 oude beleefden zij op 2 juni een topdag.

Reportage

(10/06/2011) Stefan & Albert Steenbergen uit Herk-de-Stad behalen dubbele provinciale winst uit Chateauroux in Limburg!

Wanneer het werken geblazen is, voelen de duiven van de kolonie Steenbergen zich blijkbaar prima in hun sas. Chateauroux beantwoordde volledig aan deze voorwaarden, provinciale winst bij zowel oude als jaarlingen was voor Stefan en Albert een feit, een zoveelste triomf op rijk gevuld palmares!

Reportage

(21/08/2010) Stefan en Albert Steenbergen - Herk-De Stad (BE) completeren trio provinciale zeges en vergroten Nationale faam

Met een zonale zege is voor menig liefhebber het seizoen reeds ruimschoots geslaagd; velen mogen van zo een triomf slechts een leven lang dromen …

Reportage

(24/06/2010) Steenbergen S. & A. - Herk-De Stad (BE) naar 1e Zonaal Montauban met meesterlijke ‘Iron Man’

De Belgische duivensport heeft er een nieuw icoon bij! Zo veel mag zeker gezegd worden van de wondere BELG07-5056507 ‘Iron Man’ van supermannen Stefan en Albert Steenbergen.