Zoeken

Informatie over duivenliefhebber Reedijk-Jongekrijg

Reportage

(21/05/2019) Mooie Prestaties Nederland 18/05/2019 - 19/05/2019

Dit zijn de mooie prestaties in Nederland in het weekend van 18/05/2019 en 19/05/2019.

Reportage

(10/03/2016) Reedijk-Jongekrijg (Puttershoek, NL) zijn de glorieuze winnaars van het Aangewezen én Onaangewezen Nationaal Hokkampioenschap Jonge Duiven

De man-vrouwcombinatie Reedijk-Jongekrijg beleefde in 2015 een grandioos seizoen. Met de jonge duiven resulteerde dat in een eerste plek in het Nationaal Hokkampioenschap Aangewezen Jonge Duiven én een gouden plak in het National Hokkampioenschap Onaangewezen Jonge Duiven.

Reportage

(18/09/2015) Comb. Reedijk-Jongekrijg (Puttershoek, NL) heerst op de jonge duivenvluchten in samenspel Hoekse Waard

Een werkelijk formidabele prestatie levert de combinatie Reedijk-Jongekrijg dit jaar met hun jonge duiven. In hun samenspel Hoekse Waard behalen zij op zeven vluchten maar liefst vijf keer plaats 1 en 2 in hun samenspel. De overige twee vluchten veroverden ze plaats 2 in de uitslag. Wie doet hun dat na?

Reportage

(29/03/2014) Reedijk-Jongekrijg (Puttershoek, NL) met nieuw supertrio in Nationale top 10 asduiven

Met drie nieuwe parels aan de rijk gevulde troon kunnen Gerard Reedijk en Elly Jongekrijg tevreden terugblikken op duivenjaargang 2013. Zowel Louis Vuitton, Yuna als Tibu nestelden zich in de top 10 Nationale asduiven; resultaat van een ijzersterke stam duiven in combinatie met het oog van de meesters.

Reportage

(08/08/2013) Reedijk-Jongekrijg (Puttershoek, NL) toveren alweer een top seizoen uit hoge hoed

Uitblinken op vrijwel alle onderdelen is de laatste jaren een zeldzaamheid geworden binnen de Nederlandse duivensport. Gerard Reedijk en Elly Jongekrijg tonen al jarenlang aan dat het toch kan; uitblinken van vitesse tot grote fond, met jonge en oude duiven.

Reportage

(17/10/2012) Het succesverhaal van Reedijk-Jongekrijg (Puttershoek, NL) via Gebr. Janssen (Arendonk, BE)

Ze bezitten een van de meest toonaangevende Gebr. Janssen kolonies! We hebben al eerder de Bono-dynastie besproken, waar hun Olympiadeduif Danica van afstamde. Deze keer bespreken we de uitzonderlijke kwaliteiten van de Janssen duiven, die ook in 2012 weer zeer goede prestaties leverden in Puttershoek.

Nieuws

(18/03/2012) Verslag van 4 topveilingen dit weekend!

Zowel op zaterdag als op zondag eindigden er veilingen dit weekend. Hieronder een kort verslag per veiling.

Reportage

(14/03/2012) Nationale top Dag- en Overnacht fond zijn prooi voor Reedijk-Jongekrijg (Puttershoek, NL)

Het begint zich steeds meer tot een succesverhaal te ontpoppen. Gerard Reedijk en Elly Jongekrijg vormen een ijzersterk duo, een welke zich steeds meer specialiseert in het zware fond werk. Met tal van Nationale topprijzen ( w.o. 5e Internationaal Barcelona 2011 ) zijn zij een van de betere liefhebbers in Zuid-Holland.

Reportage

(22/12/2010) Reedijk-Jongekrijg - Puttershoek (NL) leiden wonderteam naar record op Nationaal Blois - 2010

Duiven zie zich onttrekken aan de massa; daarover beschikken Gerard Reedijk en Elly Jongekrijg uit het Zuid-Hollandse Puttershoek. Nu al vijf jaren op een rij scharen ze zich in de Nationale top 10 op deze enige Nationale eendaagse klassieker; een wonderbaarlijk record.

Video

(01/11/2008) Jewels Of The Sky 2008 - Reedijk - Jongekrijg

Jewels of the Sky is considered by pigeon fanciers worldwide as the most exclusive pigeon auction in the world! This year all the participants of Jewels of the Sky had the chance to have a film made from a professional film-maker. This is the English version of the movie of Comb. Reedijk-Jongekrijg.

Reportage

(20/06/2008) Enkele uitblinkers op Nationaal Blois Nederland

- Jos De Ridder wint Nationaal Blois met absolute superduivin! De winnaar van het gehele concours bevindt zich in Afdeling 7, en niet zomaar de eerste de beste liefhebber.