Zoeken

Informatie over duivenliefhebber Huijsmans Maarten

Reportage

(31/05/2018) Maarten Huijsmans (Hoogerheide, NL) laat ook dit jaar weer zien tot de absolute top te behoren op de halve fond in Nederland

Met opnieuw een aantal superuitslagen toont Maarten Huijsmans opnieuw zijn absolute klasse, wat hem tot dé sensatie in Nederland en België op de halve fond gedurende de laatste jaren maakt. Een groot deel van die successen zijn te danken aan kweekfenomeen Miss Universe en haar (klein)kinderen zoals Doutzen, Olympic Roel, Pia, Super Cees en Super Yearling.

Reportage

(15/02/2018) Maarten Huijsmans (Hoogerheide, NL) verlegt grenzen als spektakelman op halve fond

Is er over de laatste 3 jaar iemand beter in Nederland en België op de halve fond? Met eenmaal goud en tweemaal zilver op het Nationale podium schittert Maarten Huijsmans steevast op zijn geliefde discipline! Waarbij Miss Universe als absolute Eminence Grice de rood-wit-blauwe macht volledig naar Hoogerheide wist te trekken.

Reportage

(08/06/2014) Maarten Huijsmans (Hoogerheide, NL) beleeft weergaloos seizoen

Met maar liefst drie rayon zeges en zeven teletekstnoteringen tot dusver in 2014 vervolgt Maarten Huijsmans onverstoorbaar zijn weg richting de absolute top. De dubbele afdelingszege tegen 24.022 d. en de driedubbele rayonoverwinning tegen 3.265 d. zijn pronkstukken van ‘the new kid in town’.