Zoeken

Informatie over duivenliefhebber De Bisschop Gustaaf

Ranking

(23/09/2018) PIPA-ranking: Beste jaarse duif op de Belgische nationale vluchten - 6 prijzen

Eindstand in de PIPA-ranking: Beste jaarse duif met 6 prijzen op de Belgische nationale vluchten na de vluchten uit Bourges I, Châteauroux I, Argenton I, Gueret, Châteauroux II, Argenton II, Bourges II, Châteauroux III, Argenton III, Châteauroux IV. Er wordt gerekend met de beschikbare provinciale, zonale en nationale uitslagen.

Race2 blog

(24/06/2017) Argenton I 2017 | Nationale winnaar België jaarlingen: De Bisschop Gustaaf (Asse)

De Nationale winnaar België op Argenton I in de categorie "jaarlingen" is De Bisschop Gustaaf (Asse). De duif werd geklokt op zaterdag om 12:50:06 uur na een vlucht van 519.705 km, goed voor een gemiddelde snelheid van 1623.57 m/min.

Reportage

(05/05/2016) Gustaaf De Bisschop (Asse, BE) heeft er met Bliksem Blacky I een topper van formaat bij

Amper vier jaar spelen Gustaaf en zoon Jan De Bisschop op de zware halve fond, maar hun successen zijn al lang niet meer op één hand te tellen. Ook nu weer met de prestatie van Bliksem Blacky I, een absolute topper die in de PIPA-ranking van beste jaarduiven op de halve fond (6 en 7 nationaals) niemand minder dan Benny Steveninck achter zich laat.

Ranking

(28/09/2015) PIPA-ranking: Beste jaarse duif op de Belgische nationale vluchten - 7 prijzen

Eindstand in de PIPA-ranking: Beste jaarse duif met 7 prijzen op de Belgische nationale vluchten na de vluchten uit Bourges I, Châteauroux I, Guéret, Montluçon, Argenton I, La Souterraine I, Châteauroux II, Bourges II, Châteauroux III, Argenton II, La Souterraine II, Issoudun en Châteauroux IV. Er wordt gerekend met de beschikbare provinciale, zonale en nationale uitslagen.

Ranking

(26/09/2015) PIPA-ranking: Beste jaarse duif op de Belgische nationale vluchten - 6 prijzen

Eindstand in de PIPA-ranking: Beste jaarse duif met 6 prijzen op de Belgische nationale vluchten na de vluchten uit Bourges I, Châteauroux I, Guéret, Montluçon, Argenton I, La Souterraine I, Châteauroux II, Bourges II, Châteauroux III, Argenton II, La Souterraine II, Issoudun en Châteauroux IV. Er wordt gerekend met de beschikbare provinciale, zonale en nationale uitslagen.

Reportage

(28/01/2014) Gustaaf De Bisschop (Asse, BE) werd bekroond met titel van 1e Nat. Kampioen Jonge Duiven KBDB 2013

Overklassend, te dominant, te sterk op de snelheid. Uit noodzaak de overstap maken richting grote halve fond, en in uw tweede seizoen reeds op de hoogste trede staan als 1e Nat. Kampioen Jonge Duiven KBDB 2013. Dat is het succesverhaal achter de kolonie Gustaaf De Bisschop.