Zoeken

Informatie over duivenliefhebber Bakker Dolf & Ruud

Reportage

(07/08/2019) Een overzicht van de winnaars van de Nederlandse Nationale dagfondvlucht Vierzon

Afgelopen zaterdag stond de Nationale dagfondvlucht Vierzon voor de Nederlandse liefhebbers op het programma. Naast een Nationale winnaar kent Nederland ook een winnaar voor elke Sector (4 Sectoren). Hieronder stellen we de Nationale winnaar en de 'Nationale' winnaar per Sector aan u voor

Nieuws

(01/06/2015) Dolf en Ruud Bakker (Veenendaal, NL) winnen 1e-6e-7e NPO Blois 6.613 d.

Klep dicht, strik erom en nagenieten … dat zou logisch zijn als het seizoensdoel Teletekst halen is en op de eerste de beste gelegenheid maar liefst drie duiven aan dat criterium voldoen. Ruud en Dolf Bakker zijn in die gelukkige positie, maar nemen alles behalve gas terug met nog een keur aan mooie krachtmetingen in het verschiet.

Reportage

(15/09/2013) Dolf & Ruud Bakker (Veenendaal, NL) pakken de 1 t/m 4 van NPO Mantes la Jolie afd. 7

Prijs 1 t/m 4 spelen in een NPO-concours is niet veel duivenliefhebbers gegeven. Dolf en Ruud Bakker lieten zien dat hun duiven het wel kunnen. Na een goed oude duivenseizoen met veel duiven op teletekst, sloten de jonge duiven dit jaar af met deze geweldige uitslag.

Reportage

(05/04/2012) Zoete toekomst weggelegd voor R.A. Bakker & Zoon (Veenendaal, NL)

Met enkel en alleen 100% duiven van Gerard Koopman kunnen we R.A. Bakker & Zoon het meest succesvolle bijhuis noemen. Met een van Nederlandse beste jaarlingen ‘Panamera’ en unieke prestaties op de SCMDR stellen wij u voor aan (Ru)Dolf en Ruud Bakker.